3 עמודים במעריב במוסף " זמן תל אביב" של העיתון מעריב יש כתבה ענקית עלינו.. 3 עמודים
L L o r a l New member 16/3/07 #1 3 עמודים במעריב במוסף " זמן תל אביב" של העיתון מעריב יש כתבה ענקית עלינו.. 3 עמודים
ל ליעתע New member 16/3/07 #3 נוו למה אתם לא מודיעים יום לפני? למה? למה?!? עכשיו אתם חייבים לסרוק לנו!
Y yuval2192 New member 16/3/07 #4 בואנה יא סחטיין עליכם עכשיו ראיתי תראיון איתכם בעיתון של אזור ראשון..(ראשון ,רחובות,נס ציונה) שלוש עמודים .. יפה יפה. איך אתה לא מכירים את סמרטוט כחול לבן,סרטן השד ונכי נאצה?!
בואנה יא סחטיין עליכם עכשיו ראיתי תראיון איתכם בעיתון של אזור ראשון..(ראשון ,רחובות,נס ציונה) שלוש עמודים .. יפה יפה. איך אתה לא מכירים את סמרטוט כחול לבן,סרטן השד ונכי נאצה?!
ר רענן פוגל New member 17/3/07 #5 סמרטוט אני מכיר יופי. סרטן השד רק השם שמעתי המון. סמרטוט שמעתי חומרים.. הכוונה בכתבה הייתה שזה לא הסגנון שאנחנו מנגנים
סמרטוט אני מכיר יופי. סרטן השד רק השם שמעתי המון. סמרטוט שמעתי חומרים.. הכוונה בכתבה הייתה שזה לא הסגנון שאנחנו מנגנים
כ כפית קסמים New member 17/3/07 #8 מביאים לי עיתון עוד מעט../images/Emo184.gif מה אני עושה כדי לראות את הכתבה הזאת אני כבר אסרוק