3 מתוך 18

3 מתוך 18

מתוך 18 תארים שכבר הוכרעו באליפות הנוכחית רק 3 אלופי עולם הצליחו להגן על תוארם- מריה מוטולה ב-800 רוברט קורז'ניובסקי -50 ק"מ הליכה טאטיאנה לבדייבה - משולשת יש למישהו הימור כמה נוספים יצליחו מתוך אלו שעדיין מסוגלים לעשות זאת...?

00יפתח

New member
הנה כמה הימורים...

אצל הגברים: אלה שבטוח ישמרו על התארים שלהם לדעתי הם הישאם אל גורוז', פליקס סנשז ואלן ג'ונסון. במקצועות השדה התחרויות יותר פתוחות. יאן ז'לז'ני, דמיטרי מרקוב ואיבן פדרוסו בכושר טוב, אבל יש להם מתחרים חזקים מאוד. הסיכוי הכי גבוה לשמור על התואר לדעתי שייך לז'לז'ני. אצל הנשים: רק במקצועות השדה יש נשים שעלולות לשמור על התואר שלהם, והן הסטרי קלואטה, אוסליידס מננדז ואיפסי מורנו. מננדז לא הראתה יכולת מרשימה במיוחד השנה, אז אני לא אתפלא אם יקחו לה את התואר. הרמה בקפיצה לגובה מאוד גבוהה השנה, אבל לדעתי היחידה שיכולה לגנוב לקלואטה את התואר היא ברקוויסט, שבאמת תלוי על איזה רגל היא קמה בבוקר. איפסי מורנו תצטרך להביס את מנואלה מוטברון, אני מהמר על מונטברון.

nitsansh

New member
אני מהמר שקלואטה תנצח

כמו שכתבת, ברקויסט היתה מאד לא יציבה, ובזמן האחרון היא נחלשה... אל גורוז' וסנשז ינצחו בטוח, אלן ג'ונסון... כאן יש לי תחושה שיהיה מהפך... בכידון אני מהמר על מקרוב... במוט אני לא מוכן להמר, זה ענין של מי שיתפוס יום טוב... ברוחק אני מהמר נגד פדרוסו... בזריקות של הנשים אני ממש לא מתמצא... חוץ מאלה שציינת אין אף אחד שמגן על התואר מאדמונטון? הזכרון שלי קצת מעורפל ואין לי זמן לבדוק מי ניצח בכל המקצועות...

00יפתח

New member
עברתי על התוצאות של אדמונטון

ואם לא פספסתי אף אחד, אז אין עוד אלופים שיכולים להגן על התואר שלהם. מה שלא הזכרתי זה המרוצי שליחים. למרות כל האצנים האמריקאים שלא ישתתפו מכל מיני סיבות, אני עדיין חושב שהאמריקאים יקחו את שני מרוצי השליחים. אצל הנשים, האמריקאיות יקחו עוד פעם את הספרינט הקצר, ובספרינט הארוך לדעתי הרוסיות יקחו לג'מאיקניות את התואר.

nitsansh

New member
אנדרה בוכר (800) יכול...

ונדמה לי שגם האלוף האתיופי במרתון משתתף...

xc

New member
אנדרה

בכושר לא טוב מספיק כדי לנצח את העולם, אין לו את השליטה האובסלטית שהייתה לו לפני שנתיים. אלב נחיה ונראה.

nitsansh

New member
מקסיקו יכולה לנצח ב-4X400

היתה להן רביעיה שרצה לפני שנה 3:21, הזמן הכי מהיר בשנתיים האחרונות... השנה רק 3:28, אז יכול להיות שהן לא בהרכב של לפני שנה... ב-4X400 גברים זה באנקר אמריקני כמובן. ב-100X4 נשים ג'מייקה יכולה לתת פייט לאמריקניות. ב-100X4 גברים יהיה קרב צמוד בין בריטניה, ג'מייקה, ארה"ב ואולי טרינידד. מה שיקבע זה ההחלפות.

למעלה