3 משאלות

3 משאלות

נגיד שהייתפ פוגשים פייה והיא הייתה ממלאת לכם 3 משאלות- מה הם היו? מה אסור לכם לבקש: כסף
אלמותיות
עוד משאלות

Labello Girl

New member
../images/Emo122.gif

1. כסף 2. אלמותיות 3. עוד משאלות עזבי, אני עייפה :[

ady18

Well-known member
תשובות

נגיד שהייתפ פוגשים פייה והיא הייתה ממלאת לכם 3 משאלות- מה הם היו? מה אסור לכם לבקש: כסף אלמותיות עוד משאלות בריאות אושר וחברים אמיתים

Shani276

New member
Ummmm

1.
(
אוי נו...
) 2.אושר 3.הצלחה נו כן,כוללני מידי אבל כאילו ש'כפת לי
חפשו את בויאקה בסיבוב

ל א ק י

New member
אמ

ראש נורמלי [פנים+שיער, 'ראש' חוסך 2 משאלות במקום אחת
] לגור במקום נורמלי שלום עולמי [מהX:]

ffiendd

New member
הממ.../images/Emo54.gif

להיות חופשייה. לקבל ביטחון עצמי ממוצע. לדעת להגשים את הרצונות של עצמי. אם היו עוד משאלות הייתי מבקשת גם עמידה בזמנים, לדעת לקבל אהבה, לא להיות סנילית, לראות יותר טוב, לרזות מעט, להרגיש יפה, לגרום לעצמי להגיע לאיך שאני רוצה להראות.. אבל אין. וגם אין בכלמקרה

אהמ...

1. אהבה אמיתית שתשאר לכל החיים (או בקיצור: הקשר המושלם) 2. בריאות. כי זה הכי חשוב. 3. עושר.(אושר תמיד אפשר למצוא)

emperor28

New member
3 משאלות..

אפשרות לחזור בזמן ולתקן דברים לקבל שוב אהבה אמיתית שכבר הספקתי לשכוח כנראה איך זה להצליח להשלים את המטרות שלי בעולם הזה

MissNusha

New member
דברים אפשריים?

1. לגור באוסטרליה לתמיד 2.שלום בישראל <נחשב אפשרי?=/> ובכלל בעולם 3. להיות מאושרת (כולל למצוא חבר..)

Danielle b3

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo54.gifאני...../images/Emo119.gif../images/Emo107.gif

מבקשת...
אושר
בריאות
ו.. שלום

מתוקה777

New member
תשובות

נגיד שהייתפ פוגשים פייה והיא הייתה ממלאת לכם 3 משאלות- מה הם היו? מה אסור לכם לבקש: כסף אלמותיות עוד משאלות אושר היכולת לעוף (במקרה ואסור לבחור זאת-אני מבקשת לפגוש את אלייז'ה ווד) למצוא חבר נפש

למעלה