3 מטבעות

3 מטבעות

למה אין לבית צבע? למה הגבר לבוש אפור? למה המטבעות לא צהובים? למה האישה לובשת צהוב אדום? למה האומן עומד על ספסל? למה???????????? דיון נוסף בקלף 3 הגביעים.

batgalim

New member
כמה שאלות... מיקי ../images/Emo13.gif

השארתי את הקלפים באוטו, יש לך אפשרות להעלות לכאן תמונה של הקלף?

שאלות מאוד מאוד מעניינות ../images/Emo70.gif

האומן עומד על ספסל כי הוא מציג בפני השניים את התכניות שלו, כמו מרצה על במה (הקלף בעיניי בין היתר מסמל מקצועיות רבה). על שאר השאלות אין לי תשובה... מאוד מסקרן ומצפה לי לתשובות.

אני מסכים איתך

גלימתו הסגולה מגלה כי הוא אומן. הוא עומד על ספסל מסמל כי הוא יודע טוב מהם וגם מקצועי ביותר. מכנסיו הכחולות מסמלות שהעשיה שלו היא שיכלית ויש לו גם נעלים סגולות אומנותי או רוחני מעשי. נובע מכך שהוא אומן מקצועי. כותונתו לבנה מסמלת טוהר כוונות. בידיים וברגלים אני רואה פעולה, בחולצה הרגשה, בראש חשיבה. הצבעים הם: סגול אומנותי-רוחני, כחול שכל, ירוק-צהוב הרגשה-תחושה, חום, כתום, אדום, יצרים ותשוקות. עכשיו להתנגדות שלי: התוכניות בידה של האישה ולא בידיו!

אוקיי ../images/Emo6.gif

אהבתי את זה שאתה מסכים איתי אבל הצחקת אותי עם ההתנגדות שלך
אז אולי בעצם היא באה אליו על מנת שיבדוק את התכניות שלה ?!!? מה דעתך? היא לובשת אדום - חומר ארצי הוא בסגול - הרוחני הנעלה מה דעתך?

כל הכבוד. חחחחחחחח../images/Emo6.gif

אם כך התוכניות ביד שלה והיא לובשת אדום סימן שהיא הדומיננטית, היא הקובעת והפוסקת. והוא כאומן ובעל מקצוע צריך לפעול בהתאם לתוכנית שבידה. עכשיו אתן רמז, מדוע "בעלה" לובש אפור? אפור מסמל חרדה, חשש, גם חוסר פעולה. למה הוא לא שותף פעיל? רמז נוסף "הבית שלהם".

אולי הבעל לא מאמין ביכולת של אשתו

כמובן שהאשה מגישה את עבודתה לממונים עליה,היא בוטחת בעצמה בעלה לא.. וכמובן שהיא מקבלת הערכה על עבודתה.הקלף מדבר, השקעת ועכשיו הזמן לקבל גמול על ההשקעה שלך...למרות שיש הרגשה שאין לה גיבוי והערכה מביתה היא.. הרקע השחור סביבה מעט מדכא,וזה מה שנותן את ההרגשה הזו... מה דעתך מיקי ????

במחשבה שניה למה זה "בעלה"

זה נראה יותר כאדם מהצד אולי העוזר של האומן או הבוס "הגדול" שהוא מחכה למוצא פיו של הבוס !!!!!

היי קליאו

אם תביטי בתוכנית שביד האישה תגלי כי זה ציור (שירטוט) של קלף 3 מטבעות. כך שאם את מתיחסת אליה כאל האדריכלית המתכננת והבוחנת את עבודתו של האומן, זה פירוש מאוד מעניין. היא באמת נראית בטוחה בעצמה. הגבר האפור המטה את ראשו הצידה ניראה חסר בטחון לידה או ספקן. זקיפות קומתה ועמידתה הבטוחה אינה מראה כי יש לה צורך בגיבוי כלשהו מהסביבה. באהבה לך מיקי

אני לו חושבת מיקי שהיא בוחנת את

עבודתו של האומן ,,אלה מגישה לו את התוכניות (העבודה שהיא הכינה) שלה ,ונכון היא באמת מאד בוטחת בעצמה,,יש לי רק בעיה מי הגבר שנימצא חצי מתחבא לידה,,אולי בעלה שלא מאמין ביכולת של אשתו ??? ועומד בצד לשמוע את "גזר הדין של האומן"

חחחחחחח

אולי בעלה שמפחד שהיא תבזבז יותר מידי כסף על קרמיקה וריצוף, ברזים אמבטיה ג'קוזי, וכו'...

blue flower

New member
אולי המטבעות לא צהובים,

כי הם כבר חלק מהבסיס של המבנה, כלומר, הם משהו שכבר קיים עבור האדם, חלק ממשהו שיש, הצלחה חומרית, מעשית - משהו מוצק = הבית המציג עומד גבוה, מעל במה, הוא בעל המלאכה, סינורו הצהוב - צבע המטבעות, שכבר הפכו לחלק מהמבנה משום מה אני לא אוהבת את הקלף הזה וכל פעם שנתקלת בו, צריכה להיזכר שבעצם הוא קלף חיובי יש בו משהו אפרורי וקודר אולי מסמל שלמרות הקושי, לעבודה הקשה יש צבע והצלחה בדרך

אני כבר חשבתי שיש הסכמה. ../images/Emo4.gif

היי קליאו ובלו-פלוואר. האדם על הספסל הוא בעל מקצוע רוחני אומנותי. האדם הלובש אפור הוא הבעל שבנה את השלד של הבית למענו ולמען האישה באדום. בגמר שלד הבית אין עדיין צבעים, חרסינות, שיש ריצוף וכו'.... בזה הגבר פסיבי, מי שקובע בנושא זה היא האישה. צבעים, קרמיקה, שיש, ריהוט, וכו'... זה התחום של האישה, שלד הבית שווה בערך שליש מהסכום הכולל, הצבע הקרמיקה והיתר שווים שני שליש מערך הבניה. לבעל בדרך כלל אין זכות וטו על הדברים שהאישה קובעת. לכן לבושו הפסיבי האפור וחושש. לכן . . . טוב תכף אסביר את משמעות הקלף בעיני. באהבה לכם מיקי

שלושה מטבעות

ש ל ו ש מ ט ב ע ו ת הגבר הלובש אפור וראשו נוטה הצידה בהקשבה פסיבית. האפור מסמל את חוסר הדומיננטיות שלו ביחס לעניין. האישה הלובשת צהוב עם כתמים אדומים, מסמל כי הביאה מין העבר את כל חלומותיה הרגשיים ותשוקותיה המעשיות. היא נכונה להקשיב ולקבל הדרכה ועצות, התוכניות שבידיה מגלות כי רצונה ותשוקתה לקבוע ולסגור דברים בצורה נחרצת. האדם השלישי נגדם, עומד על ספסל בביטחון של בעל מקצוע הנישא מעליהם. הוא מחזיק בידו כלי עבודה להדגשת אומנותו וידיעותיו. לבושו ונעליו הסגולים מסמלים, את השראתו הרוחנית ואת היותו אומן. הכותונת הלבנה מגלה את כוונותיו הנקיות מדופי. רגליו הכחולות מסמלות, את יכולתו לעבד נתונים השראתיים לשפת המעשה. הסינר הצהוב, מסמל את יכולתו לקבל ולתת לזולת, מידיעותיו השכליות וההשראתיות. הבית ניראה לאחר בניית שלד ולפני טיח וצבע. הוא מסמל את סיום הבסיס, הפרק הראשון והתחלת הפרק שני שהינו אומנותי יותר. את התוכניות מחזיקה האישה הדומיננטית ביד, סמל לעניין ולבקיאות הנמרצת שלה. משמעות הקלף: השלמת פרויקטים. המשך תוכנית שחלקה כבר נעשה. התייעצות עם בעל מקצוע בתחום אומנותי פסיכולוגי או רוחני. אם מדובר בבני זוג, האישה היא הדומיננטית. חשיבה - מלאת רעיונות להמשך ביצוע פרויקט או נושא מסוים. רגשות - בין תשוקה לאדישות אם מישהו אחר ממונה על הנושא. פעולה - המשך פרויקט והתייעצות עם בעל מקצוע. הפרעה - דברים נתקעים בגלל חוסר התלהבות וחוסר התייעצות. כתשובה כן/לא - כן, חיובי

נרוט

New member
אולי זו שאלה מפגרת ואם כן איתכם הסל

הסליחה... אבל בעצם מי שמייצג את השואל בקלף הזה זו האישה או הזוג? ולא האמן נכון?

זו ממש לא שאלה מפגרת :)

זו שאלה חכמה ונכונה. אבל כמו כל הקלפים גם כאן למעשה יש צורך להתחשב בשאלה, בפריסה ובעמדה על מנת לדעת מה הקלף אומר למעשה לשואל.

למעלה