3 להקות מומלצות ...

RaSTA La Vista

New member
מוזר.

אני שומע את קאנדלבאקס ואת מאדהאני כבר שנים.. איך זה שלא שמעתי עד היום על מויסט האלו.. איזה סגנון הם? השקט כמו קאנדל, או הרועש כמו מאד? ובכלל מאדהאני, אחת הלהקות הטובות ביותר בסצנה.. ידידה שלי מארה"ב היתה בהופעה שלהם לפני כמה שבועות. ממש נהנתה.

nervy river

New member
האתר של MOIST....

אני שמעתי בתקופתו את האלבום SILVER. לדעתי הוא היה בסגנון של קאנדלבוקס ופרל ג'אם הראשונים.

nervy river

New member
3 להקות מומלצות ...

אמנם הפסקתי לשמוע גראנ'ג בערך לפני 8 שנים אבל יש 3 להקות ממאותה תקופה שזכורות לי לטובה ולא חושב שהוזכרו פה. למי שלא מכיר וגם למי שמכיר אז מומלץ לשמוע את CANDLEBOX. MOIST. 2 להקות שהושפעו מאוד מהאלבום TEN של PEARL JAM. הלהקה הנוספת והמאוד משפיעה על התפתחות הגראנ'ג ומוסיקת הנויז היא MUDHONEY המצויינת שהיתה בין עמודי התווך של הסגנון המוסיקלי הזה. אני מצרף 2 קישורים לביקורות מצוינות שקראתי באיזה אתר ואני חושב שכל מילה מיותרת לקרוא אותן ולהפנים.

sukyel

New member
ערן?

גיא מנס ציונה....אח של פדה.... יופי של טעם היה לך פעם... לא שהיום הוא פחות טוב...כמובן....

nervy river

New member
גיא...

יאפ זה אני. גיא הגיע הזמן לקחת תקליטים ולהתחיל לשבור קצת עם הרדקור.. תמסור ד"ש לפדה.

sukyel

New member
שלא תחשוב שאני לא....

בעיקר עכשיו, כשפדה עבר דירה וכל התקליטים והתקליטונים שלו כאן רק בשבילי.... כל יום אני טועם משהו אחר.... אמסור. אגב, זיהיתי אותך כי אני נכנס פה ושם לפורום פאנק והבנתי שזה אתה....

RaSTA La Vista

New member
סילחו לי, אבל אני חייב להצטרף.

הארדקור? איזה הארדקור?? הארדקור-פאנק אולי?

sukyel

New member
בטח...

למרות שהם יותר בכיוון האלטרנטיב....הם בהחלט מעולים... הזמר, איאן מקיי, היה הזמר של minor threat אם אתה מכיר....יש כמה הופעות של פרל ג'אם שאדי לובש חולצה שלהם....כבוד...

RaSTA La Vista

New member
בטח

אדי בכלל גדל על הפאנק. אתה זוכר ת'מואיקן שהוא עשה כשהסולן של רמונס מת או משהו כזה?

sukyel

New member
הם מעולים אגב

אחת מלהקות ההרדקור פאנק הכי טובות שהיו וכן, אדי עשה מוהיקן כשג'ואי רמון מת....להקה ענקית גם כן...ראמונס... טוב...אני לא אהיה כמה ימים... תעשו חיים גיא

stone cold jane

New member
אדי גם נאם כרוק הול אוף פיים...

כשנתנו פרס או משו כזה, יענו מקום הערכה, לרמונס בהיידפארק יש את הנאום שלו אם מישו מעוניין לקרוא, נראה לי באשכול עוגן של התמונות אם אני לא טועה ובלי קשר הוא תירץ את המוייקן כאקט נגד המלחמה ואמר שלא יוריד אותו עד שארה"ב לא תצא מעירק, אבל זאת עוד אחת מהשטויות שהוא אומר לפעמים בלי ממש לחשוב על מה יוצא לו מהפה...

למעלה