3 חצלולים ברצף

nofaroos4

New member
3 חצלולים ברצף

אז היום הלכתי לישון צהריים,אתמול עשיתי ניסיון לחלום צלול ולא הלך. בכל מקרה נרדמתי עשיתי בדיקת מציאות וגיליתי שאני בחלום,השתוללתי קצת, לפעמים נהיה לי רקע שחור כאילו העניים שלי נעצמות (גם לכם זה קורה?) והייתי צרכה להתאמץ לא להתעורר בסוף התעוררתי ואז חזרתי לישון, אז כבר ממש חויתי את המעבר לחלום, היה לי עוד חלום צלול שבמהלכו הייתה לי התעוררות שווא,חלמתי קצת רגיל ואז הבנתי שזאת הייתה התעוררות שווא אז היה לי עוד חלום צלול, מדיי פעם אני מנסה לעוף בחלומות אבל לא תמיד זה מצליח, איך זה יכול להיות ,אם זה ברור לי שיש לי את היכולות, וגם לפעמים אני מחפשת משהו ולא מוצאת, קצת מעצבן, כי זה הגביל אותי. בכל מקרה זה היה בשיטת wild עם תיקתוקי שעון למי שמעוניין לדעת ובדיקת מציאות עם שעון דיגיטלי.

silverhawk

New member
נשמע מעולה!

אבל שאלה לי אלייך - מדוע ולמה לא השתמשת בשיטות להגברת הצלילות ובבדיקות מציאות? הן היו משפרות לעין ארוך את החצלולים. לגבי התעופה, אכן מדובר בדבר לא פשוט. עם זאת, אני ממליץ שתבדקי את קישורי הפורום. נערכו בעבר מספר שירשורים בנושא עם טיפים רבים לתעופה.

nofaroos4

New member
אממ

אני כן עשיתי, עשיתי את הסיחרור במקום וחיכוך ידיים וזה האריך קצת. יש עוד משהו שכדאי לעשות? ותודה אני בהחלט אסתכל

silverhawk

New member
יש מספר רב של שיטות

עם זאת, לא כולן יעבדו עבור כולם - עלייך למצוא את זו שעובדת עבורך. דוגמאות: * התמקדות בחפץ * שטיפת פנים * התמקדות בידיים * פקודות קוליות וכו' וכו'

למעלה