3 חידות

schneider41

New member
3 חידות

יש לי 3 רמזים ומהתשבות (מס' מילים או יותר) תוכלו להרכיב מילה אחת בעל 6אותיות. רמז מס' 1: בתחילת שיחה אומרים הי ובסופה בי אך בחידה שלנו לא אומרים בי בסופה אלא ביי בהפוכה _______________ רמז מס' 2: לכל אדם יש שניים וכך גם לחיה האחד מתחיל את השפה שלנו והשני את החידה _______________ רמז מס' 3: אני מהמר שיש לך תחת של עטלף אבל... יש גם דבר נוסף- והתשובה היא הדבר המשותף שימו את זה במה שנשאר בחידה ותקבלו את התשובה!!! _______________ מהי התשובה?

lupoN

New member
רעיון../images/Emo27.gif

לכל אדם (וגם לכל חיה) יש שני הורים: אב ו - אם א"ב האותיות הראשונות בשפה העברית ומה נשאר? "אמ" וזה פותח את המילה המבוקשת. הי בהפוכה הוא סוף המילה, כלומר, האותיות בסדר הפוך: "יה" ובאמצע, כפי שנאמר "בט" (מילים שנשמעות דומה באנגלית) נחבר בסדר הנכון וקיבלנו: א מ ב ט י ה מותר לשאול מהיכן החידה?

schneider41

New member
נכון מאוד!!!

אתה צודק ב100%! יפה שגילית!!! כשנתנו לי את זה בהתחלה חשבתי על עין (שתי עיניים לכל אדם וחיה ועיברית מתחילה בע') אבל לא יכול להיות עינבטיה וחשבתי על אמבטיה וחשבתי על אבא ואמא

schneider41

New member
שני דברים

1) אבל טכני יש לכל חיה שני הורים אין מצב שיש רק אחד או יותר שניים גם אם הם מתו בכל זאת יש להם. 2) מי שלא הבין לגבי רמז 3- זה יוצא ככה באנגלית: I -bet- that you have -butt- of -bat- -but- הכל בט, בט , בט, בט... וכתוב הדבר המשוטף וזה בט!

למעלה