3 חבילות חדשות של מועדון דפש מוד לאירופה...

אוף היתי מתה לנסוע לברצלונה ../images/Emo10.gif

אבל למי יש כסף ... בעסהההה של הלייף כי אני חייבת פיצוי על יציע 18 באיצטדיון המעפן הזה של ר"ג שלא ראיתי כלום!!

עם יד על הלב-מרגישה שהיית בהופעה?

אני ממש ממש לא לא ראיתי כלום אפילו לא את דייב כנמלה על הבמה אכזבה של הלייף

חבל על הזמן!!

ניסיתי להסביר למישהו כמה רחוק עמדתי ושבכלל לא ראיתי כלום אנשים לא מבינים קילומטרים מהבמה בגלל זה בעז"ה במדריד וברצלונה אני לא מתפשרת על משהו שהוא לא שורה ראשונה הגיע הזמן לראות את דייב כמו שצריך

יו את מה זה צודקת!!! ועושה לי חשק ../images/Emo9.gif

אני גם סיפרתי לאנשים ותמיד קוטלים אותי שאני קוטרית ומגזמינת באמת שלא ראו כלום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה כ"כ רחוק לא מאמינה שיכולתי לראותם אותם כזה קרוב והיתי כ"כ רחוק ( אפשר להגיד ממש מחוץ לאיצטדיון...) קיצור אני מתה מתה מתה מתה מתה מתה גם לנסוע אבל אין לי תקציב לזה
תהני גם בשבילי הא

Plum fairy

New member
התפקדות

מי בא לפראג? אנחנו נוסעים, לא קנינו את החבילה, אלא כרטיסים להופעה בנפרד, טיסה ומלון בנפרד.

הו ברצלונה ברצלונה!!!

מי שקונה דרך החבילה נא להודיע
נהיה באותו מלון! וייייייייוה אספניה

piegirl1

New member
איך הגעת לזה?

אני רוצה לדעת האם יש מסיבה רשמית כזו גם בהונגריה (תרגום: אני רוצה לשפר את סיכויי הקלושים לראות את מרטין..)

Plum fairy

New member
שלחתי לך בפרטי

לא יודעת אם לפי חוקי הפורום מותר לפרסם כאן מיילים של אנשים אז שלחתי לך בפרטי ב ה צ ל ח ה תעדכני אם יצא מזה משהו.

Doriiin

New member
את מרטין את תראי

ההמולה תיהיה סביב מיסטר גהאן.. /tapuzforum/images/Emo8.gif

piegirl1

New member
מיסטר גהאן כבר שנים לא בא למסיבות

ג'ניפר והפסיכולוג לא מרשים, כנראה
מי שמגיע למסיבות הם מרטין, כריסטיאן ופיטר ולפעמים גם אנדי, דייב הולך ישר הביתה. אני אשמח לראות את מרטין במסיבה או ברחוב, אבל ערה לעובדה שהסיכויים לכך הם קלושים, מאידך, השותפה שלי לנסיעה רוצה להתארח במלון איכותי אז בסוף יש סיכוי שנפגוש את כולם בבופה בארוחת בוקר

Doriiin

New member
יהיה משעשע להיכנס למעלית ולראות

את דייב מענטז מול המראה..חלוםםם /tapuzforum/images/Emo6.gif

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאיי איי איי הרגת אותי עם התגובה על דייב

יש לי אימג' בראש של : "אבל אימא...למה רק לי אסור לצאת לשחק???"

piegirl1

New member
"כי אתה נרקומן בדימוס"../images/Emo3.gif

או לחילופין: "כי למוזר הזה עם חליפת הנצנצים תמיד היתה השפעה רעה עליך.." האמת, נראה לי שזה מבחירה שלו, מיצה את חיי ההוללות ומעדיף לשבת בבית ולראות עקרות בית נואשות או משהו בסגנון..

למעלה