3 הסרטים הישנים

• פותח הנושא nsf
  • פורסם בתאריך

nsf

New member
3 הסרטים הישנים

ראיתי את שלושת הסרטים החדשים ואהבתי, השאלה שלי למביני עניין , האם כדאי לראות גם את שלושת הסרטים הישנים? האם האיכות וטכניקה הישנים , לא יפגמו בעלילה ?

tactical

New member
ברור....

שכדאי לראות הישנים... יש כאלה שיגידו שהטרילוגיה הישנה אף עולה על החדשה... היה עדיף לך גם לראות את הטרילוגיה הישנה לפני שראית את החדשה... כי הטרילוגיה החדשה הורסת כמה הפתעות שיש בישנה אם רואים אותה קודם... אבל זה כבר לא משנה עכשיו....

nsf

New member
לגבי האפקטים

הסרטים הופקו לפני 20 שנה , זה לא מפריע?

tactical

New member
תראההה....

ברור שהאפקטים בטרילוגיה הישנה הם לא האפקטים בטרילוגיה החדשה.... כי הטרילוגיה הישנה יצאה לפני 28 שנה.... אבל זה לא פוגע באיכות של הסרטים, הסרטים בכל זאת הם סרטים מצויינים שאסור לפספס.... רוץ לראות אותם....

ROZELESS

New member
אני יגיד לך ככה ..

עם כל הכבוד לגרפיקה מוחשבת .. ועם כל הכבוד לטכנולוגיה של הסרטים הישנים .. אני מעדיף את האפקטים בסאגה הראשונה על האפקטים הממוחשבים .. כי הם הוסיפו המון לאווירה של הסרט בזמן שהסרטים החדשים היו בעיקר אפקטים ומעט משחק של אנשים ...

winterelf

New member
הצעה שלי לפני שנכנכסת בכלל לפורום..

היית צריך לראות את הסרטים הישנים, וללמוד להעריך עלילה טובה, ואפקטים ישנים טובים!

winterelf

New member
אני עדיין לא מבין איך להגיב.....

לאדם הנכון.. (מצטער אלעד זה לא היה הודעה אליך אלה לפותח השירשור) למה זה לא נותן לי להגיב ישירות לבחור???? (רגיל ל"הייד פארק")

tactical

New member
אתה פשוט צריך....

ללחוץ על הכפתור של ההוספת תגובה בהודעה שאליה אתה רוצה להגיב....

Artoo Detoo

New member
תשמע

הסרטים צולמו לפני 28 שנה, האפקטים היו הרבה יותר זולים, בשנת 97 חידשו את האפקטים וגם השנה חידשו את האפקטים בגרסת דיוידי מחודשת. אני לא חושב שזה יהרוס לך ובטח לא את העלילה.

למעלה