^^! 3 דברים!

digiash

New member
^^! 3 דברים!

בבקשה תענו/תגיבו לי... 1- מה זה המבנה הלבן הזה??

digiash

New member
2- אמור לרדת כאן גשם???

אני דווקא זוכר שהיה פה יבש יכול ליהיות שיש עונות במשחק הזה? (ולא.. את קיוגרה תפסתי כבר ממזמן)

digiash

New member
ושלוש.. תראו איזה פוקימון מצאתי!!

מי כבר השיג אותו???

yotam307

New member
יפה איפה מצאתה?

אני חושב שזה הראשון של הפוקימון עכביש הכחול הזה שיש לזה מהעלית.. לא יודע הוא דומה לו

digiash

New member
אתה צודק זה באמת ההתפתחות הראשונה

של העקביש... וסטיבן נתן לי אותו...

walking

New member
אממ

מה אתה מתלהב? מקבלים את זה בעיר אחרי האליט פור -_-;

digiash

New member
^^ והקפצה של השאלה ההקודמת שלי...

מה לעזזל כתוב כאן?!? ומי שכבר הגיע לשם.. מה כתוב בשאר הקירות???

Houndour

New member
זה בכתב ברייל אעיוני

יש לי את ה-א"ב של הכתב הזה איכנשהו בבית...

Unlucky Boy

New member
אני לא חושב שזה באמת ברייל

כאילו למה שישימו כתב ברייל במשחק לילדים? זה קצת מוזר... בכל אופן הייתה איזה ילדה (אני לא זוכר אם זה בעיר של קיוגר או בעיר שצפה על המים) שאמרה משהו על סיפור שסבא שלה סיפר לה או משהו ששלוש נקודות מובילות לשלוש דלתות...לא זוכר בדיוק אבל זה בטח קשור

Unlucky Boy

New member
תיקון

שש נקודות פותחות שלוש דלתות והאיש בבית יחד איתה מספר שיש בהואן שלושה פוקימונים אגדיים של קרח, סלע ומתכת אז זה בטוח קשור.

האחת niki

New member
זה כן כתב ברייל!

תרגמתי את זה ותראו: first cpmes relecanthd last cpmes wailprd את האות האחרונה לא היצלחתי לתרגם,אז תנסה משהו...

digiash

New member
מגניב!!!

התרגום לא כל כך נכון אבל אפשר להבין שהם מתכוונים שצריך לשים את הדג המאובן ראשון בשישיה ואת ווילהו אחרון (זה מה שהיה צריך לעשות כדיי לפתוח את המערות של האגדיים) מה אתה יודעת לקרוא ברייל???

digiash

New member
אוליי הם לא רצו...

כנראה שהאגדיים האלה הם בונוס לחכמים שיודעים ליקרוא ברייל

digiash

New member
מצאתי אתר שיש בו את כל האותיות בכתב

ברייל ועכשיו אני הולך לבדוק מה כתוב במערה הזו... ^^!

digiash

New member
סיימתי לתרגם את החדר השני ^^

(נשאר לי את הראשון) בכל מקרה.. מה שכתוב בתמונה זה... FIRST COMES RELCIANH. LAST COMES WAILORD. ובאבנים מסביב כתובה מן אגדה מצמררת/עצובה/מגניבה על פוקימון נצחי ובלה בלה בלה..

digiash

New member
ווי! ידעתם שהכלב/אריה ים...

...לומד 2 מתקפות בבת אחת?!?? המתקפות הן מנוחה ונחירה והוא לומד את שניהן ברמה 39 (לימדתי את המנוחה אבל ויתרתי על הנחירה...)

digiash

New member
מישהו מתכוון לענות?? ו...

מצאתי מקום סודי לא סודי בדרך 115 יש שם 2 מאמנים חלשים עם פוקימונים לוחמים ברמות 25 דשא שבו יש את הציפור הכחולה עם כנפיי הענן והציפור האדומה-כחולה-לבנה הרגילה הזו... שניהן ברמות 25 יש שם מלא מקומות לבסיס סודי TM01 וIRON

למעלה