3 אמונות...

sharon91

New member
3 אמונות...

לא, אני לא הולכת לכתוב משהו שקשור לדת.... אם זה מה שחשבתם. טוב, אז ככה, היום בשיעור הסטוריה המורה חילק לכל אחד פתק ואמר שנרשום שם עד שלושה דברים שהכי חשובים לנו, או שאנחנו מאמינים בהם. אני רשמתי: 1) גלגול נשמות והאמונה שלכל אחד יש סיבה שהוא בחר ווקא בחיים האלה ושלכל אחד יש מטרה. 2) ההורים שלי 3) אהבה ועכשיו.. מה דעתכם שכל אחד יכתוב את שלושת הדברים שלו? דרך אגב.. היינו צריכים לכתוב בלי שם, ואחר כך המורה הקריא את הפתקים והיינו צריכים לנחש מי כתב... אבל עוד לא הגענו להכל, נסיים בשיעור הבא, אני מתערבת אתכם שישר ידעו מה אני כתבתי...

שלומצי

New member
קשה.......אבל ננסה.

שלושה הדברים הכי חשובים או שאני מאמינה בהם: 1. אהבה בכלל ולאנשים הקרובים אלי בפרט 2. הדרך לבטא את הנפש - או היכולת להגשים רעיונות 3. אומץ לב - ללכת עם הלב עד הסוף. ואו איזה קשה, גם עכשיו אני לא בטוחה..... יללא תתעוררו זו שאלה מעניינת.

גם אני אנסה ברשותכם...

1.הקדוש ברוך הוא 2.שעם ישראל הוא העם הנבחר 3.כבוד (בעיקר למבוגרים(בעיקר להורים לסבים ולסבתות)) ואם אפשר אז: 4.העולם הבא (חיי נצח אחרי המוות וגם תיקונים בגופים שונים בעולם הזה) ועולמות עליונים וזהו... בעצם יש עוד המון אבל אלה מעיקר החשובים שבאו לי עכשיו לראש כנראה זה מה שעושה אותם כאלה חשובים אצלי תודה ביי ממני א.

sharon91

New member
שעם ישראל הוא העם הנבחר?!

אני ממש לא אכנס אתך לויכוח, יש לי יותר מדי מה להגיד על זה, אבל באמת, באמת חבל לי שאתה חושב ככה. בבקשה אל תגיב.

אני חייב להגיב כי זה ממש...

מעצבן אותי שכל מה שאני מאמין חושב אוהב מרגיש וכו`... תמיד לך או לאחרים יש מה להעיר למה? ככה אני חושב ככה אני מאמין ככה אני מרגיש אז למה אני צריך לשאול אותך? למה יש לך בעיה עם זה? אסור לי שיהיו לי דעות שונות משלך? אפילו דעות מנוגדות לגמרי? אני רוצה להזכיר לך שישראל היא דמוקרטית ועם עדיין לא למדתם על זה אז ישנה זכות חשובה מאד שהיא זכות החירות שבתוכה היא מכילה זכות חשובה מאד שהיא זכות הביטוי וגם זכות הדעה אז אני לא הולך להרצות לך על זה שעה פשוט אני רוצה להגיד לך שזו זכותי ה-מ-ל-א-ה להאמין ולכתוב כאן את מה שאני מאמין בו!!! כל עוד אנחנו לא מדינה טוטליטרית(כמו הנאצים,הקומוניסטים,הפאשיסטים ועוד...) ממני א.

sharon91

New member
תסתום את הפה. אתה מקשיב לעצמך?

דבר ראשון, אם שמת לב, אני הייתי בסדר גמור ולא הערתי לך ולא נכסתי לזה, רק אמרתי שחבל לי על זה, מה לעשות ככה אני מרגישה, זכותי. מדינה דמוקרטית, זכותי להגיד מה אני מרגישה. ובגלל שאתה רוצה לריב אני אענה לך, אם כבר הזכרת את הנאצים, אז כן, מהבחינה הזאת אתה בדיוק כמוהם, עכשיו אתה חושב שאני מגזימה, ורוצה לריב אתך או משהו אחר שעובר במוח המעווט שלך. כן, ככה אני מרגישה, שהמוח שלך מעווט, מדינה דמוקרטית, זכותי. אולי זהפוגע אבל זו עדין זכותי. מה שהכי הורג אותי זה לא רק הגזענות שלך עכשיו כשאתה חושב שישראל זה העם הנבחר, וכן זאת גזענות, אלא כל הדברים המטומטמים (כן אני רגישה שהם מטומטמים, זכותי להגיד את זה, מדינה דמוקרטית...) שאמרת כמו- לרצוח את הערבים... וכל שאר הסממאות. רק בגלל אנשים כמוך זה קורה. כן, גם ישראלים וגם פלסטינאים כמוך, ועם עוד קצת שטיפת מוח שתעבור אולי אפילו תגיע לרמה של היטלר, אוקי, זאת הגזמה, אבל לפחות לרמה של חייל נאצי. אז כן, זה מה שאני חושבת, מדינה דמוקרטית, זכותי.

אני ממש ממש מצטער...

סליחה אני ממש מצטער שגרמתי לך להתעצבן עלי כל כך ולהגיב בצורה כזאת על ההודעה שאמרתי אני ממש מצטער אין לך מושג לא התכוונתי שכך תגיבי אולי את לא ממש מבינה ואולי חשבת שאני בא להגיד:``את זונה בת זונה זכותי להגיד לא? מדינה דמוקרטית`` אבל להפתעת עצמי אפילו אני רוצה להגיד לך שאין בכוונתי לפגוע ואין בכוונתי לקלל או להעליב אותך להפך אני רק רוצה את טובתך ודעתך למרות שהיא סותרת את דעתי חשובה לי כל כך עד שאין לך מושג כמו שאמר המשכיל וולטר: ``אינני מסכים למילה אחד מדבריך אך אני מוכן להיהרג על מנת שתאמר אותם`` כך אני מרגיש כלפי דבריך אני ממש לא פוסל אותם למרות שאינני מסכים איתם אז זהו למעשה אני ממש לא רוצה לריב איתך למרות שקראת לי גזען נאצי איני מתכוון לקלל אותך בחזרה שאני אפילו לא רואה את הסוף אם הייתי מגיב ככה ואני לא רוצה שוב לריב איתך מעכשיו אני מבטיח לך שאם יהיה בינינו חילוקי דעות פשוט נגיד כל אחד את דעתו ונגמור את הסיפור או שנמשיך בצורה נורמלית ולא בקללות או העלבות למיניהם ביי א. נ.ב יום הולדת שמח לא?

למעלה