3 אבחנות

לין20

New member
3 אבחנות

עבר קצת זמן מאז שהייתי כאן אבל אני מתעדכנת. הייתי השבוע בבית לווינשטיין ,בגלל הביטוח לאומי. והדבר המוזר שקרא לי שהרופא שבדק אותי טען שלא נראה לו שיש לי לופוס!!!!!!!! אני לא יודעת למי להאמין .הרופא הראשון שלי טען שיש לי דלקת פרקים קשה הנוכחי טוען שזה לופוס ועכשיו שלישי בא ואמר שזה לא לופוס. השקיעת דם שלי גבוהה ,הברזל שלי נמוך מאוד ויש לי כאבים חזקים ,אבלללללללל אין לי למי לפנות הרופא שלי לא בארץ שוב!!!!!! העולם השתגע. אבל לא נאבד תקווה יפית

ל3

New member
יפית היקרה

קודם כל אל תאבדי תקווה. לא סתם לופוס נקראת מחלת " אלף הפרצופים" כי באמת קשה לאבחן אותה. האם הרופא השני שעשה את ההבחנה הוא ראומטולוג? אולי כדאי שתשקלי גם לפנות לייעוץ באופן פרטי? ששמעתי שפרופסור שיינפלד הוא מצוין. עוד משהו שרציתי לשאול אותך זה האם האנטי דנא שלך חיובי? תתעודדי יקירה- אני מקווה שיעלו על הבעיה מהר שלך, שירי

gaia20

New member
חוסר אבחנה

זה אחד הדברים שאני הכי שונאת רופא אחד אומר ככה, השני אומר ככה והשלישי אומר דבר הפוך לראשון.... אני מבינה שזה מאוד מתסכל, לא לדעת מה עובר על הגוף, אבל אני ממליצה לך כמו שירי , באמת תפני לשיינפלד, גם אני שמעתי עליו המלצות מעולה, הוא ללא ספק גאון בתחום תפני אליו, תדברי איתו, ותראי מה יש לו להגיד, אני מקווה שהוא יוכל לתת לך את האבחנה הכי נכונה ולא תרגישי יותר נופלת בין הכסאות. אנא עדכני אותנו במה שקורה, שלך,

נועה בת

New member
../images/Emo66.gifהיי יפית

ישנם כמה פורפסורים טובים מאוד לאבחנת לופוס. הטוב ביותר , בעניי לפחות הינו פורפסור שינפלד, תל השומר . האבחון יקר כ 1000 שח והמשלים משתתף רק בחלק מיזה , משהו כמו 450 שח , אבל שווה !!! כי דיאגנוזה שלו היא דיאגנוזה . נקודה . כמו כן קחי בשחבון כי מאוד מאוד מאוד קשה לאבחן לופוס, וישנם חולים שהם "חולי מעבדה" , מעבדה חולה והם מרגישים טוב . וישנם גם הפוך . חולים שהם חולים עם כאבים אמיתיים "ומעבדה בראיה " יחסית .... אז קחי הכול בחשבון בהצלחה !

למעלה