2X14 The Finger

CapitanSparrow

New member
2X14 The Finger

ווואי, איזה פרק מעולה!!!
קודם כל, הסוף מפתיע...הייתי בטוחה שהאשה זו הרוצחת.
וגם לינדזי כזאת חמודה
דבר מעצבן בפרק, הוא שזה ששרה יצאה עם האנק! שונאת אותו...כזה מעצבן ><"

מתחכם מדי בשבילי...

למה אף פעם אין להם שם רצח פשוט? פעם אחת שהרוצח לא יסתיר את זה!!!!! הכותבים חכמים מדי!

פרק מגניב!

חברה שלי התקשרה אליי באמצע CSI ואמרתי לה שאני באמצע פרק. היא שאלה אותי על מה זה ועניתי לה: גריסום מצא גופה בחוות גופות כזאתי, שמגדלים שם גופות... זה היה אחד הפרקים היותר הזויים של LV.(כל פרק של מיאמי יותר הזוי בגלל הורשיו ומשקפי הפלא שלו)

CapitanSparrow

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

משקפי הפלללללא
הפלת אותי על הרצפה!!!!!!!!!!!!!!

CapitanSparrow

New member
פרק כ"כ מושלם ../images/Emo7.gif

מסכנה הילדה הזו...כ"כ שונאת מקרים כאלו בע. ואיזה חמוד גריסום! הוא קנה לה צמח

hitchhiker218

New member
עציץ!! חחח

בהתחלה הוא אמר פרחים וזה התחיל יפה, ואז הוא ניסגר על עציץ ואז נישפכתי! ומהפרק הזה מתחיל הרומן של שרה וגריס!=]]=]]

CapitanSparrow

New member
../images/Emo45.gif

ומחר את אחת הסצינות הכי נוסטלגיות...
בגלל שאין לי כוח לכתוב באנגלית: - "ממתי אתה מתעניין ביופי?" - "מאז שפגשתי אותך" אעעעעעעעע!!!

FeLL67

New member
כן ../images/Emo45.gif../images/Emo163.gif

ואיךשהיא ממשיכה להסתכל עליו והוא ממשיך בטבעיות

CapitanSparrow

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

חשבתי על זה וזה...ונראה לי שבעונה 7 הם כבר זוג בצורה רשמית כזו, לא? כי אחרי way to go הם סתם המשיכו לחיות? נגיד בfallen idols, לא נראה לי שהיא גילחה לו את הזקן במעבדה...היא הייתה אצלו בבית..
ובempty eyes בסוף הם הולכים ביחד כזה. אוף שיתחתנו כבר

Marg H

New member
לגבי העונה ה-7 [סיכוי לספוילר]

לגבי עונה שביעית ולצערי הרב כאשר היא גילחה אותו היא היתה בדירה שלו, אך יודעים זאת? זה פשוט, אם תצפה בקטע שוב תראה פרפר [מת] תלוי על הקיר. בדיוק כמו בהעונות הקודמות שיראו את הבית של גיל הראו את האוסף של הפרפרים שלו. [אם לא ידעת על זה, זה בסדר... זה אומר שאת/ה לא גרילוס... אני כן!
].

Marg H

New member
כתבתי לכולם... אז בלשון זכר...

מצטערת עם פגעתי....

FeLL67

New member
אני לא רוצה שיתחתנו

או שיהיו להם ילדים. לא יודעת למה
, זה ייהרוס כזה.. "יינרמל" אותם וחוצמזה שרה נגד חתונות D: אבל מסכימה איתך, גם אני באותה דעה, אני לא חושבת שהם יתנו לנו את העונג הפשוט של לראות את תחילת הקשר המיני שלהם

למעלה