2X10 - Failure to Communicate - "חוסר תקשורת"

2X10 - Failure to Communicate - "חוסר תקשורת"

הפרק משודר בין השעות: 19:50 - 20:35 תקציר הפרק: כשהאוס מחוץ לעיר, המחלקה ובראשה פורמן, מקבלת לטיפולה עיתונאי שהתמוטט וסובל מהפרעות בדיבור. האוס מנסה לעזור להם בשלט רחוק ובינתיים מוצא את עצמו לבד עם סטייסי. _______________________________________________________ מידע על הפרק תסריט הפרק תמונות הפרק לאחר צפייתנו בפרק אנו "נפגשים" בצ'אט של הפורום, לשוחח על הפרק ועוד... צפייה מהנה לכולנו
אנה

ataliani

New member
ובנוגע לצ'אט הערב:

1. איך מגיעים לשם? 2. אני אוכל לראות את הפרק רק בין 9 לרבע לעשר, אז זה יהיה מאוחר מדי להצטרף? כולכם כבר תלכו לישון או שתמשיכו לדבר על האוס עד שעות הלילה המוקדמות (בכל זאת, יש שביתה מחר... נראה לי....) 3. אה, וצפייה מהנה לכולנו..

נראה לי ש...

1.הצ'אט הוא בסרגל כלים הכחול למעלה, שכתוב בלבן כל מיני דברים: "ChatTV" בין "תקנון תפוז" ל"קישורים". תקנו אותי אם אני טועה... 2. למה בתישע? ואני הולכת לבדוק אם באמת יש שביתה, כי יכול להיות שרק בצפון ובדרום ><

ataliani

New member
הבנתי

כי יש לי אורחים עד תשע ואני מקליטה. מצד שני, כבר ראיתי את זה אז זה לא כזה עקרוני... אני מדברת על שביתת הסטודנטים, ולא נראה לי שהיא מתחלקת לאיזורים... :) תודה על ההסבר. :) עתליה

o r t a l i t

New member
פוו הם שינוי ברגע האחרון :)

אחד ההההה-פרקים. אהבתי את הPOTW, ממש... את השיחות של קאדי וצ'ייס עם פורמן על זה שהוא לא טוב כמו האוס מוחאחאחא ובעיקר, את הפיתרון על דב הקוטב... דאמ האוס הזה גאון, מה נסגר איתו >< אבל, כמובן שהשיא של הפרק הוא... האוסטייסי
האוסטייסי
האוסטייסי
האוסטייסי
הם כאלה שווים ביחד יואוווו קארי
אעאעאעא ההשוואה שלהם ליחסים של הPOTW עם אישתו... [שהיא עצובה בסהכ ): אבל זקוקים לפאקינ' קארי %$#&] יאממממ היה כיף. [אבל אני חייייבת להודות שיו מנשק מוזר. גם מאוחר יותר (לא אפרט כי
)].

../images/Emo58.gif בהודעה מעליי וגם פה

אני יודעת שסימנת, אבל גם העובדה שהאוס מתנשק היא עצמה ספוילר, ולא רק עם מי וכו'

אני כ"כ אוהבת את הפרק הזה

ולצערי לא הספקתי לראות, הגיע הקיץ ושבת יוצאת מאוחר... פרקים שבהם האוס והצוות עובדים בנפרד הם מיוחדים, ובפרק המסויים הזה אני אוהבת את שתי העלילות. זו שמתקיימת בבית החולים, זו שמתקיימת במחוץ לו עם האוס, וכמובן את השילוב של שתיהן.

shahar615

New member
*מגוון קללות* לא ראיתי

האוסטייסי!
ספוילר לפרק הבא: הפרק הבא זה הפרק שהם נפרדים לא?

למעלה