2X07-08

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
2X07-08../images/Emo58.gif

פשוט מעולהה!!! אני חייב להגיד שזה פשוט סוף מתאים לקראת זה!!למרות שזה לא הסוף אבל לבינתיים פשוט היו שני פרקים מעולים שסיימו את העונה השנייה לבינתיים בצורה מעולה ובעצם מי ששמח עצוב ומי שעצוב שמח ואני מת על ניקי!!שהיא נדלקה על התיכוניסט ההומו ושהוא אמר לה שהוא הומו איזה מבט היה לה!! חח.. ושקובי חשב שהיא מדברת עליו והיא אמרה לו שלא אז אני התפקעתי מצחוקק.. אני מחכה בקוצר רוח לפרקים הבאים שיהיו ביולי!!

מיטל101

New member
זה לא רוצה לרדת לי...

אבל בסוף אני אראה את זה...אני לא מוותרת... אפשר פירוט של מה שהיה?

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif

כןןן פרק מדהיםםם ממש אהבתי.... טוב קובי באמת מצחיק וכל הכבוד לאווה שעמדה מול הכוכבת פופ--איך שלא קוראים לה.. בלכ מקרה אני ממש אהבתי את הפרקיםם איזה חמודים אריקה וברידן היו איזה עצובבב ואני שונאת שג'י עצבנייי יואו מתי ככבר תהיי עונה שלישית? מישהו יודע מתי מתחילים לצלם?

STA1

New member
אמ.אין לי כל כך כוח לכתוב תקציר אבל

מיטל אם את רוצה תקציר קל אז תדברי איתי במסרים וקובי זה העוזר של אווה. וקראו לכוכבת ג'י ג'י

Alias4Ever

New member
קולבי../images/Emo70.gif לא קובי../images/Emo70.gif חחחחח

למרות שגם אני גיליתי את שמו רק לפני 2 פרקים

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

סורי... אני גם ככה קשה לי לזכור שמות אז זה כבוד שטעיתי רק באות אחת...

Alias4Ever

New member
אאאאאאההההההה ראיתי ../images/Emo58.gif

איזה פרקים מהממים...אבל יווואוו איזה ארוך
אוקי אריקה ובריידן
...איזה חמודייייים
...אבל איזה עצוב הסוף שפרידים ביניהם....ממש אהבה אסורה...כה רומנטי והסוף עם ג'וני ואווה..עצוב
חח אוקה ההומו הזה של ניקי ממש אבל ממש לא חמוד...מה היא מצאה בו
סתם הוא פסדר כזה... הההאאאאא והיא וקמרון ביחד שוב...אווווו זה כל כך מרגש אותיייי
חחחח resident evil...בתרגום העברי- "האויב שבפנים" שמעו אחד הסרטים הטובים (אני חייבת לראות את השני כבר)...מאוד נחמד שנתנו לו חשיפה רצינית שם בפרק כאילו מה אמרו את השם שלו 10 פעמים ב- 2 דקות...יפה לו.... טוב נכוןבריידן פשוט גולש מדהים
כאילו ידעתי את זה קודם אבל עדיין...הוא פשוט ענקי..

מיטל101

New member
אלוההה מיכלע...

הם שמים 2 פרקים יחד כי הם עושים הפסקה... לא יהיו יותר פרקים עד יולי.. אבל העונה לא נגמרה הם רק עושים הפסקה מעצבנת...

Alias4Ever

New member
מישו הסביר לי פעם

(בקשר לסידרה אחרת בכלל שאצלה הפסקות זה משו כמו כל 3 פרקים) שיש להם זמן שנקרא "עונת שידורים" (בטח שמעתם את זה...נגיד "בקרוב..העונה החדשה של ערוץ 3"....יש מבין
) בקיצור זה פרק זמן מסויים שהרשתות יושבות ומתכננות אותו מההתחלה ומסדרות לוח שידורים (כמובן שכלום לא בטוח יכולים לקרות דברים שישנו אותו אבל בכל זאת) בכולופן יש יותר שבועות מפרקים אז לפעמים הם נותנים הפסקה כדי שזה יהיה יותר קרוב לסיום העונה....בכולופן זה לנוחותם אבל אי אפשר לעשות כלום...ככה זה הולך בארה"ב.... לא עושים את זה בכל הסדרות אבל זו תופעה די נפוצה...

0Twisted Angel0

New member
אחלה פרקים! אהבתי ../images/Emo13.gif

מה לפי דעתכם יהיה הסוף בין ג'וני ואווה? ובין אריקה לברידן?

למעלה