2X06

Alias4Ever

New member
2X06 ../images/Emo58.gif

פרק מאמממם
בריידן רק קוצה סקס פפפפפפפפפפפפפ איזה צחוקים.... אוקה למי שראה...הוא וקלי נפרדו או לא
לא הבנתי כל כך אויי אריקה כזאת חמודה.... ג'וני ומונהההההה
איזה חמודייים
אבל מונה יצאה קת זנותית שהיא דיברה עם אווה...למרות שהיא מה זה צודקת...ובסוף הכל מקרה ג'וני בחר בה...וצ'מעו...לא ידעתי שכרמן אלקטרה כזאת יפה...רציני...איזה מאמם לה בגד ים סגול בהיר.. רסמי היא לא ממש שחקנית...היא בעיקרון דוגמנית...בגלל זה היה מוזר לי שהיא הצטרפה לקאסט...ויצאה להם מסעדה ממש יפה
אוו סוזנה וקולבי (חחחח ככה קוראים לו סופסוף) איזה מצחיקים הם
ואממ זהו זה מה שאני זוכרת...פרק סטנדרטי...

0Twisted Angel0

New member
פרק יפהה ../images/Emo13.gif

כעיקרון היה פרק נחמד..אבל היה משהו שאני לא הבנתי: 1) מישהו מוכן להסביר לי למה קלי כעסה על בריידין כשאווה נכנסה לחדר באמצע הסקס? למה היא באמת כול כך כועבת עליו? יעני בסדר....הוא רוצה סקס כול הזמן, על זה יש מה לכעוס ברור. אבל היא הבהירה לו את זה והוא הבין. הוא באמת ניסה להתנהג אחרת...אבל היא קצת מפילה עליו הכול...לא?! לגבי השאללה שלך ( מי שמעלי)...הם עדיין לא נפרדו...*ספויילר בסוף ההודעה* *הדגש הוא על עדיין לא נפרדו! לצערי הוא הולך להיפרד ממנה בעוד פרק או שניים....בעיקרון זה יקרה שבוע הבא. שכן שבוע הבא הוא פרק של שעתיים. צירוף של 2 פרקים :) אני חושבת שהוא וקלי מאוד מתאימים. היא חמודה. ומאזנת אותו בצורה כולשהי.

Alias4Ever

New member
תודה על התשובה

חבל באמת שהוא נפרד ממנה..ביא ממש חמודה והם נורא מתאימים גם אני שואלת למה היא כעסה עליו..את הקטע הזה לא הבנתי...אבל רסמי אני כזה רואה את אווה מתקרבת ועוד לפני זה כבר ידעתי שזה מה שיהיה (כזה ברור) ואני כזה "לאאאא.....לאאאאאאא........אייייככככככס" תחשבו היא נכנסת להם באמצע.........אויייי מה שהרג אותי זה שהוא הספיק לדבר עם אווה ורק אח"כ קלי הלכה...כמה זמן לקח לסגור כפתור אחד בחולצה
ורציני היא סתם כעסה עליו לא ממש הבנתי את הסיבה

חח ../images/Emo6.gif + ../images/Emo58.gif

בריאדן רוצה רק סקס, כיאה לנער המתבגר
לא הבנתי מה קרה עם חברה של בריאדן (שמשום מה כרגע שכחתי את שמה...
) הוא לוחץ עלייה בעדינות... ומה חבר שלו לקבוצה הגלישה שמע? זה קרה בפרק 202 ...

Alias4Ever

New member
אז ככה ../images/Emo58.gif

מסתבר שכשקלי הייתה חדשה בפלייה לינדה היא שכבה כמעט עם כל מה שזז כדי להיות מקובלת... אבל לבריידן היא אמרה שהיא בתולה (טוב היא לא ממש אמרה את זה...היא פשוט אמרה שהיא לא רוצה סקס...ויותר מזה היא לא סיפרה לו על כל זה) אז כשהוא גילה הוא נורא התעצבן

למעלה