2X05

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
2X05../images/Emo58.gif

פרק חביב.. אז ככה : לדאריק קרתה תאונה קלה וג'וני מתקשר לאווה שתבוא לבדוק מה קורה איתו..ואחת מעובדים של האמבולנס אומרת לאווה שזה טוב שבעלה (ג'וני) התקשר לקרוא להם.ואז שניהם צוחקים ואומרים לה שהם לא ההורים שלו והם לא ביחד. ואז אחרי שהיא הולכת אז אווה וג'וני צוחקים וסיימון בא ורואה אותם (כפי שהיה כתוב בתקציר "ברגע אינטימי") ואז אחרי שג'וני הולך הוא אומר לאווה שהוא רוצה להקדים את החתונה ליום ראשון (והם ביום שישי כלומר בעוד יומיים) ואז הוא כורע על הברך ומציע לה נישואין והיא מסכימה ודאריק גם שמח וכולם שמחים חוץ מניקי שמראה את זה בצורה מאוד ברורה. ובאותו זמן בריידן וקלי נזכרים בכמה זכרונות וקלי נזכרת בסטיבי (לא מה שאתם חושבים....) הסוס שלה. ואז בתור מתנה בריידן משכיר בשבילה סוס שתרכב עליו והיא שמחה ושניהם שמחים.( אני אסע קצת קדימה לקראת סוף הפרק) אווה מתכוננת לחתונה והיא קצת בספקות והיא וסוזנה מדברות על כך וניקי שומעת. ג'וני עושה מין חזרה לחתונה בבר שלו (שעדיין נבנה) ובזמן הארוחה שג'וני נותן את הברכה שלו אז ניקי מתפרצת ואומרת שזה ברור מאליו שאווה וסיימון לא נועדו וכולם יודעים את זה והיא אומרת שהיא שמעה את השיחה של אווה ושל סוזנה. ואז היא יוצאת משם בסערה.ולאחר כל האירוע הסוער בריידן וקלי הולכים על החוף יד ביד ומדברים ובריידן אומר שהוא צריך לחזור הביתה אך קלי אומרת שיבוא אליה ואז הם באים ואז הם מגיעים לרגע האינטימי שכולם חיכו לו (סקס). ביום החתונה כולם לחוצים אבל שמחים (חוץ מניקי וסוזנה וג'וני אך מנסים להראות קצת חיוכים נחמדים בשביל אווה ולא בסביל דר. אוקיף הקוץ בתחת!!) ואז שהם מגיעים לכומר ווהוא שואל אם מישהו מתנגד ואף אחד לא עונה אבל יש לכמה אנשים (ידוע לכם מי ואם לא אז אני ארענן את זיכורנכם והזוכים הם ניקי,ג'וני וסוזנה) את הפרצופים שהם רוצים לענות אבל בשביל אווה הם לא עונים. ואז שהוא (הכומר) שואל את אווה אם היא מסכימה אז היא אומרת שכן אבל סיימון אומר לה שהיא לא מתכוונת לזה והולך משם ובעצם החתונה מתבטלת. ויש עוד כמה פרטים לא כל כך חשובים שתראו את הפרק ואז תבינו מהם והקיצר שנראה סיימון עף מפה..כלומר יגיד כמה שורות בטח בפרק הבא אבל זהו כי הוא לא מופיע בפתיח בתור דמות ראשית כך שבעצם הוא עף

מיטל101

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo111.gif../images/Emo58.gif../images/Emo111.gif

נשמע פרק חביב מאוד... אני מאוד שמחה שסופסוף הסיימון המתקרצץ הזה עף לנו!! שנאתי אותו.... אווה וג'וני!!! ומזל טוב לבריידן וקלי על הסקס...חחח.... לי ייקח קצת זמן לראות את הפרק כי יש לי בעיה במחשב...

STA1

New member
../images/Emo58.gifקונדום../images/Emo49.gifקונדום|../images/Emo58.gif

חח..מזל טוב הסקס?? חח.. סוף סוף ניקי נקטה עמדה.. ועכשיו היה ברור לאן קלי נסעה..למשפחה ולחברים אבל לא ברור מתי היא אמרה זאת זה וגם אריקה..הם מעלימים דמויות מבלי להזכיר לאן הן נעלמות..

0Twisted Angel0

New member
דווקא כן אמרו....

בפרק השלישי אם אני לא טועה כשבריידן מביא פרחים לאווה הוא אומר לה שקלי נסעה לקרובי משפחה...

0Twisted Angel0

New member
דווקא כן אמרו....

בפרק השלישי אם אני לא טועה כשבריידן מביא פרחים לאווה הוא אומר לה שקלי נסעה לקרובי משפחה...

נופר 247

New member
איזה פרק!!!!!../images/Emo58.gif

אני עדיים לא ראיתי את הפרק זה שלמעלה יש תתקציר אבל ראיתי את הטרייליר לפרק הבא ..!!!!!!!!!!1 קלי וברידן אולי נפרדים והוא מתקרב לאריקה!!

למעלה