2X02 הפרק החדש

MiziMeow

New member
בקשר לקיילב ../images/Emo58.gif

עצרו אותו כי גילו שהוא שיחד אנשים, מעל בכספים וכו' וכו'. מהעונה שעברה גילו עליו כל מיניי רמאויות ומעילות, עכשיו תפרו עליו תיק עם הוכחות, למרות שהוא אומר שהוא לא אשם בכל.

הרייטינג של אתמול

הרק השני לעונה רשם ירידה משבוע שעבר.5.1% לעומת 5.5. שבוע שעבר. אני עכשיו הולך לרואת לפרק

dht160

New member
סליחה סליחה זאת הודעה שלי !!

פשוט הייתה אצלי ידידה ונכנסה בנייק שלה לתפוז ושחכתי לשנות לשלי

לא ממש אהבתי

את הפרק,כאילו היה פרק יפה אבל כבר היו פרקים הרבה יותר טובים. את העונה הראשונה ראיתי ברצף אז עד עכשיו לא שמתי לב כמה התגעגתי לקטעים של סת חבל שלא היו יותר כאלה בפרק,אהבתי את הקטע שסאמר אומרת there was a hot hot yard guy in the yard who was hot זה מזה הצחיק אותי. ועוד משהו מישה היא כזאת גבוהה? או שפשוט כולם כאלו נמוכים?כאילו הדיגי' הזה הוא לגמרי נמוך ממנה עוד יותר מראיין.

בוביץ

New member
לדעתי../images/Emo58.gif202 אוסי

סאמר שולטת בפרק הזה כל דבר שהיא אמרה היה צודרק וגם הקטעים שהיא אומרת היו הילארים בחלקם אם היארד גאי. זה היה מין פרק אוסי טיפוסי.

dht160

New member
סמתם לב שהסדרה נראית

כאילו ניסו לשדרג אותה וזה מתרחש כמה שנים מאוחר יותר ? הצחיק אותי כל הקטע של זאק שדומה ס'ת ושהוא גילה שהוא ה"חבר" של סאמר. גם הקטע של השיפוצניק בבוקר שלוקח להם חופשי דבירם מהמטבח כאילו הוא חלק מהמשפחה. בסך הכול היה פרק טוב. לפחות יותר טוב מראשון ואני מקוה שהסדרה תתחיל לתפוס תאוצה ותצא מכל הסיפור המאוס של הזוגות והמתיחה של הזמן מתי הם כבר שוב יהיו ביחד. כיוון מעניין למשל היה כל הקטע על העתיד של ראין שכבר אמר פעם שהוא רצה להיות אדריכל שיהיה גדול. גיא גיא

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifמעלי גיא.פעם הבאה תסמן.

אם ריאן ומריסה יהיה כל הזמן ביחד כבר ימאס לראות את הסדרה לא?

dht160

New member
אממ אבל

אם כל שנה נצטרך לחכות נצח עד שזה קרה זה גם ימאס לא ?

למעלה