2x01

Angelus

New member
2x01 ../images/Emo58.gif

כרגע סיימתי לצפות בפרק ואין לי מה להגיד חוץ מוואווווווווווווווו... כמו שהובטח לנו, זה היה פרק גדוש באקשן!!! בקיצור, אני צופה בסידרה הזו בקביעות אך לא דרך ערוץ שלוש אלא דרך מקור הורדה מסוים שאני לא חושב שמותר לדבר עליו פה.. בכל אופן אם מישהו יירצה לדעת מאיפה והכל שישאיר פה הודעה ואיזו דרך ואני אצור איתו\ה קשר.

spacecow

New member
וואו, אני כל כך רוצה!

חיפשתי בכל מקום שאני מכירה ועדיין לא מצאתי מקור להורדה!! אתה יכול
*עומדת על ארבע
ומתחננת באופן מעורר רחמים* להגיד לי מאיפה אתה מוריד או לשלוח לי?
?!!?!?!? spacecow

tito54.

New member
אניי רוצה אי יודע שאני לא משתתף הרב

פליז אני רוצה שלחי לי במסר

אסף ע

New member
יווווו ראיתי את הפרק הראשון../images/Emo58.gif

של העונה השנייה!! איזה פרק פ33ות!!!! תורידו!!!חובה!

charmed one1

New member
=-=-=מדהים=-=-= ../images/Emo58.gif

פרק ענקי , מדהים!! במיוחד הקטע הראשון עם כל האקשן!! זה ספויילר?! לא נראה לי....

אסף ע

New member
יש ביקוש לשירשור תמונות?

אם יהיו מספיק אנשים שרצו לראות תמונות מהפרק המדובר...אני ישים... רוצים? וד"א: השיר בסוף הפרק היה שיר די מוכר (שזה לא דבר רגיל כל כך): Coldplay-In My Place

הגרהS

New member
אני ראיתי את הפרק הראשון../images/Emo58.gif|ספ

איזה פרקקקקקקקקקקקק אני מתה אני לא יכולה לחכותתתתתתתתתת איזה יפהההה אהבתי את הקטעים החדשים ששמו בשיר פתיחה וווווווואיייייייייייייייי

007bg

New member
newsflash! + ../images/Emo58.gif קטן...

קלארק כן יתחיל לעוף בסמולוויל (או לפחות לרחף...) ב - vortex הוא אמר שכשהוא הציל את לנה, הוא הרגיש כאילו הוא עף. עכשיו ברור לי שהוא לא עף, אבל אפילו, שיש רמיזות כאלה ברורות זה אומר משהו, (ע"ע כל הכוחות הקודמים...) וגם מי שראה את זה בהקשר הזה, יודע שאני צודק! בכל מקרה, פרק גדול!!!

אוקי אז ככה היה פעם ראיון עם ה...

יוצרים של סמולויל והם אמרו שיש להם שני כללים לסדרה קלארק לא יעוף ולא תיהיה לו חליפה יהיו כל מיני קיצים של זה כמו שהוא ריחף בפרק 2 והראו פעם שריון עם S שהוא היה במטרופוליס אבל לא יהיה משהו ממשי

Skiter

New member
ראיתי!!!! ראיתי!!!!!

איזה ענק!!!!! אמנם לא הרזולוציה הייתה משהו אבל עדיין זה היה מדליק!!!!!!!
הא מכאן אני מדבר על הפרומו לרפק השני של העונה אז המפ, אני לא רוצה להרוס למי שלא רוצה לדעת אז אתם מוזמנים לרדת למטה ולסגור, או להגיב..
ראיתם ש... ש... פאק שכחתי!!!! באמת זה זה ברח לי
הא נזכרתי, אם אני לא טועה, רק מה שהבנתי מהפרומו... זאת לא לויס בכאילו לויס באה לבקר בסמולוויל???? חי חי קלארק נהיה חרמן

007bg

New member
זה נכון, אבל אתה יודע

שלחץ קהל הכריע דברים הרבה יותר קריטים... חוץ מזה שאני ידעתי על נו פלייטס נו טייטס, אבל אפילו... מה גם שאני דיברתי על ריחוף ולא על תעופה... וגם לא אמרתי שהוא יעוף עם הספנדקס האלה... ואני גם סיגלתי פורמט כתיבה רישמי והחלטי(ע"ע ...)... וכמובן: ...

007bg

New member
זה נכון, אבל אתה יודע

שלחץ קהל הכריע דברים הרבה יותר קריטים... חוץ מזה שאני ידעתי על נו פלייטס נו טייטס, אבל אפילו... מה גם שאני דיברתי על ריחוף ולא על תעופה... וגם לא אמרתי שהוא יעוף עם הספנדקס האלה... ואני גם סיגלתי פורמט כתיבה רישמי והחלטי(ע"ע ...)... וכמובן: ...

למעלה