2GB עדיף על 3GB ??

bonyjack7

New member
2GB עדיף על 3GB ??

שלום לכולם אני הולך להזמין היום אינספירון של דל מהאתר של BEST BUY בארה"ב. חבר שלי שגר שם יקבל אותו ויביא לי אותו ארצה. מה שקורה הוא שהאינספירונים שמוצעים שם הם כולם 3GB. התגנבה לאוזני שמועה שעדיף לקחת 2GB או 4GB אבל לא 3GB כי ב 3GB המעבד מנצל רק 1GB ורק כשהוא זקוק לעוד הוא עובר לשניים הנוספים ואילו כשיש 2GB הוא משתמש בשניים במקביל וזה משפר את הביצועים. אני בטוח שהתיאור שלעי מצחיק וזה כי אני לא מבין כ"כ במחשבים , אבל האם נכונה הטענה? האם לבטל את תוכניותי רק בגלל ה 3GB של בסט ביי? מודה לכם.
 

bonyjack7

New member
תודה , אשקול את זה . אבל בכל זאת

יש לך תשובה קונקרטית. ולפי מה שאני הבנתי על העבודה בארץ אין אחריות אבל על החלקים יש, ובהנחה שההפרש במחיר גדול אני מוכן לקחת סיכון קטן שכזה. מה דעתך?
 

RoyBO

New member
זה לא נכון

לפי מה שאמרו פה לבסט ביי יש אחריות משלה ועל כן הם לא רוכשים בכלל אחריות מדל אין לך שום אחריות על המחשב בארץ לי יש 3 GB לתשומת ליבך: מערכת הפעלה 32 ביט לא מזהה את כל ה4GB אלא רק 3.5GB אז כלכלית יותר משתלם לקנות 3GB זיכרון.
 

bonyjack7

New member
תודה...

עזרת לי אבל נראה לי שאלך על זה בכל זאת כי אני ממש לחוץ כי חבר שלי טס בעוד שבוע חזרה לארץ. ראיתי את העצות לגבי חנויות אחרות אבל גם שם לא מצאתי משהו. אז כנראה אקח את האיספירון או או ה סטודיו שלהם. על החיים ועל המוות. שוב תודה, ואשמח לעוד טיפים של הרגע האחרון.
 
למעלה