:)

aybabtu

New member
:)

היי כולם...זה יוד יוד... לא רשמתי פה הרבה זמן...רק קראתי כמה הודעות וכמובן שאת היומן... בטח רק מעטים עוד זוכרים אותי... אז רק רציתי לומר שאני מתגייס עוד ימים ספורים...סוף סוף הצבא הגיע גם אלי ורק רציתי לחזק אתכם...ושתמשיכו לכתוב בפורום הנפלא הזה ותספרו עליו לחברים שלכם שגם הם יבואו...ולכל העולם בעצם!!! ולשלומצי...אהבת חיי הוירטואלית...אני מאחל לך חים בריאים ומאושרים אני מניח שאת סוד זהותך את תיקחי עמך לקבר אבל אם את מתחרטת...את תמיד יכולה לשלוח לי מסר... :) שתדעי שנורא השפעת עלי והיה כל כך כיף לקרוא את היומן שלך כל פרק מחדש... את פשוט מדהימה
אז...רק בריאות לכולכם... יאיר (שנורא יעריך את זה אם תמשיכו לפנות אליו כיוד יוד...)

QuEeN oF mE

New member
גיוס קל!

ואל תדאג..נמשיך לקרוא לך יוד יוד..אבל יש לך שם יפה
בהצלחה!

שלומצי

New member
../images/Emo12.gifיוד יוד יוד יוד יוד! ../images/Emo24.gif

מה? זהו? כבר חייל? אני לא מאמינה!!!!!! ואתה צריך לחזק אותנו? הא? טוב, יוד יוד יקר ואהוב - אני חייבת לאחל לך את כל הטוב שבעולם החדש שאתה עומד להיכנס אליו, ושיהיה לך נוח בנעליים האלה, ושאני מקווה שירוק מתאים לך, ושאתה תתרגל מהר ללכת עם שרשרת, ושאין לך בעיה עם ריבה וכל מיני דברים כאלה שהולכים לתת לך - אבל בעיקר... תשמור על עצמך. תשמור חזק חזק חזק, תשמור בשביל רגילות ושאר הזדמנויות שתבוא להגיד לנו שלום לפני שתלך לישון... תודה על מה שכתבת לי - התרגשתי קשות
חיבוקים ונישוקיםםםםםםםםםםםםםם!!!! שלומצי

למעלה