.

NishMa

New member
בקשות ל 290..אם ספרתי נכון

היו הרבה.. :) פפחח בכל מקרה, קאבר.. smalltown boy כמבוצע ע"י ה PARADISE LOST, יהיה סבבה

שקר החן

New member
שרשור הבקשות לתכנית 290

השבוע מוקדם מן הרגיל כי כבר הספיקו להצטבר קצת בקשות אז קדימה... תרביצו!

Daina

New member
אני

רוצה
וגם
וגם
אבל אני הכי רוצה להצליח לשמוע את התוכנית השבוע

the papercut

New member
תנו לי תנובה(לחשוב)

אני הייתי(זה לא מה שאני רוצה זה מה שג'ק רוצה אבל עדיין)לשמוע משהו משובח של Deep purple

maxbass

New member
hatebreed - i will be heard

ומשהו טוב של סיסטם כמובן:) בדיוק מה שבקשתי קודם, ושמו רק משהו מגניב של סיסטם, מבלי לשים את הבקשבה העקרית, אבל בכל זאת הייתה תוכנית גדולה

bloodmachine

New member
נו אז אם אתה רוצה ל"ז אני גם רוצה

את לד-זפלין בקאבר של מינימל קומפקט - imgrant songs ואם אפשר גם את אהבה בבומביי - של ז'אן קונפליקטוש

iliG

New member
תנושקנה עיניך ../images/Emo45.gif

או את immigrant song בביצוע של רוקפור ........

paradoxile

New member
הי אני מכיר את מיכל גרוסברג...

היא עדיין מנסה למכור את האוביישן האקוסטית שלה?

paradoxile

New member
היות ואני יודע ש

מי שיאזין היום לתוכנית יפסיד את ההופעה המצויינת של דוגאג בפטיפון אז אפשר כדי להקל על המכה איזה שיר של דוגאג? ואם לא דוגג אז אופת' בפעם המאה ואחת LOVE YOU ALL

[eLad]

New member
אני עדיין דבק בשלי ../images/Emo13.gif

Paradise Lost - Anything from the last 4 albums Lacuna Coil Nightwish Orgy Dimmu Borgir​
קצת לינקין/קורן יהיה נחמד

berale25

New member
הבקשות שלי

מגיע למגהדת' ייצוג שבועי בתוכנית ולכן: MegadetH - 99 ways to die MegadetH - famiky tree ומה בדבר דוין טאונסנד? depth charge, suicide, deadhead וכמובן...דיסטורבד stupify, down with the sickness, voices שיר אחד מכל אלו...יספק אותי בהחלט שיהיה ערב לא רע, שנה טובה וחג שמח נ.ב מה בדבר איזה תוכנית ספיישל למגהדת'? לא מגיע?

berale25

New member
וכמובן כמובן כמובן!!

NightwisH עשו טובה אנשים להקה ענקית ומגיע שיר אחד מדי פעם wishmaster she is my sin kinslayer לא חסר שירים יפים

למעלה