29.1.2006-השרשור היומי

yavin

New member
בוקרררר ../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

הולך לחזרות של המחזה של יום הזכרון כדי להפגש עם כמה חברה משנה שעברה (-; ואז [בעבעבע] עבודה שיהיה לכם יום מקסים

Liza1987

New member
יום נחמד לכולם. ../images/Emo24.gif..

התעוררתי מוקדם בבוקר, כדי ללוות את חברה שלי לבית החייל.. יותר מאוחר נפגשת עם כמה חברים.

miracle16

New member
יום נעים לכולם!!!

קמתי התלבשתי.. בקרוב שיעור נהיגה (מקווה שהמורה לא יוציא מילה מהפה כל השיעור..) ואח"כ שיעור פרטי שאותו אני ממש ממש ממש מקווה שאני אצליח להקדים ל16:30 כי אם כך אני אספיק לרוץ מהר מהר לרכבת ולנסוע עם ההורים לעזריאלי.. מסתובבים קצת ואז הולכים לבר מצווה של הבן של הרב של אח שלי (ואם אתם שואלים אותי למה אני הולכת.. אז זה בשביל לראות את אחיינית שלי.. מה גם שהמשפחה של הרב נחדמה מאוד והיא הזמינה אותי) אם אני לא אספיק להקדים את השיעור אני אצטרך לרוץ לרכבת ולנסוע ברכבת המאוחרת יותר ולא אספיק להסתובב בעזריאלי.. בעע

M r s J o n e s

New member
מנסה לתפוס את הרגע שבו הכל יכול

לקרות
. היו לי מבדקי צוות אוויר ולא עברתי
. אבל גיליתי שמצב החשבון בנק הוא הרבה יותר טוב ממה שחשבתי ועוד מעט ה10 מגיע אז בכלל
.בכל מקרה,החלטתי לנצל את כל הסיילים ולפנק את עצמי בחולצה-שניים-איזה ג'ינס אבל לא מצאתי משהו מעניין במיוחד
.בסוף קניתי ארנק ורוד,תחתונים ושתי סווטצ'רים מפוקס(כי היה 1+1) ועוד לא מצאתי נעליים ותיק כלבבי
. עוד מעט יש לי שיעור נהיגה ואולי אני אספיק לקפוץ לסטימצקי ולהעשיר את הספרייה הדלה שלי(שמתרחבת לאיטה). ויש מין הרגשה נאחס כזאת
אבל ה
והשופינג העלו קצת את המוראל והידיעה שעד הודעה חדשה אין יותר מיונים מעצבנים בהחלט משמחת. יום שמייח
.

../images/Emo24.gif.

למה הרגשה נאחסית
תדעי לך שאני ממש מקנאת בך עם כל המיונים שאת עושה. תגידי תודה
.

M r s J o n e s

New member
../images/Emo24.gif מין מצברוח מגעיל שכזה:[

ואני שונאת להיות במצב של חוסר ודאות
. ואת צודקת:] ההודעה שלך הכניסה אותי לפרופורציות
.

כל כך הרבה זמן

לא התעוררתי בשעה 7 בבוקר
. ראיתי יאמבה טלויזיה, עשיתי כביסה מאוהב|, קראתי, סידרתי, אכלתי, הכנתי אוכל, הצקתי לכלב, התקלחתי. איזה כיף זה יום מנוצל
.

Dawson girl

New member
חה.

שיעור נהיגה, מלא סמסים הם ממש חושבים שהם יעשו איתי מה שהם רוצים..
אז הם חושבים.

למעלה