29 ימים = פחות מחודש

sok777

New member
29 ימים = פחות מחודש

www.stc.up.co.il בעוד כ29 ימים, שזה פחות מחודש מסכן אחד, יוצא אלבומה ה9 של להקות אואזיס, אלבום אוסף ראשון מסוגו של הלהקה - Stop The Clocks. בשביל לרענן את זכרונם: אלבום האוסף יכיל כ18 שירים [צריך לשים רשימה מלאה?] מכל האלבומים ומתוכם גם בי-סיידז. באלבום צפויים גם להיות הקלטות מחודשות של שירים. רציתי לשתף איתכם את ההרגשה הזאת. שזהו. פחות מחודש. היום ה21.10 והאלבום יוצא ב20.11. בכל אופן, רציתי לדעת איך אתם מרגישים. אז זה המקום וזה הרגע, כאן בקבוצת התמיכה של פורום אואזיס, לספר מה אתם מרגישים. האם אתם מתרגשים לקראת יציאת אלבום Stop The Clocks? אני יודע שאני כן. כי זה ציפייה לאלבום של הלהקה הכי אהובה עליך. אפילו אם זה לא שירים חדשים [או שאולי כן?]. 29 ימים.
סער

YOasis

New member
ברור שיש התרגשות

אבל עדיין היה טוב יותר אם היה יוצא במקומו אלבום אחד חדש... לא נורא נמשיך לחכות. אני מתכננת לעשות תוכנית ספיישל על אואזיס ברדיו של הבצפר שלנו, יהיה מעולה! הוא יהיה יום אחרי שהאלבום יצא ואני לא מתכננת לשים רק את השירים מהאוסף. וואי ועדיין לא ניצחתיבמשחק! נואל לא מביא לי מזל (או שפשוט אני גרועה אנושות..). *הולכת לבדוק מה התחדש באתר...*

YOasis

New member
חח ניצחתי עוד פעם עם נואלי :)

חח אני יודעת שלא אכפת לכם אבל זה כיף סוף סוף לנצח P:

YOasis

New member
חח מה לעשות שאני גרועה...

חהחה איזו התלהבות רגעית מטומטמת הייתה לי
קורה.. וגרסייאס!

B סייזדס

כשעשיתי עבודה באנגלית על אואזיס, לקחתי את הדברים מהאתר הרשמי שלהם. היה רשום שם מלא על אלבומי בי סייזדס וכדומה... אפשר הסבר מה מיוחד באלבומים האלה?

Gmang

New member
בי-סיידז זה שירים שלא הופיעו?

באלבומים? כי אם כן אני מקווה מאוד שהם יקליטו את השיר Lets All Make Believe (שמשום מה הם אף פעם לא הוסיפו לאלבומים שלהם ושיר מדהים :O, המילים הלחן והזמר :p)

imri2

New member
זה שירים שלא צורפו לשום אלבום אבל

כן צורפו לסינגל (שיר בודד שבד"כ מצורף לאלבום). יש חנויות שאפשר לקנות בהם סינגלים.

sok777

New member
../images/Emo45.gif - לאסף ולשני/ה:

כמו שאמרי אמר. יש אלבומים ושירים נבחרים מהם יוצאים כסינגלים. יהיה משעמם להוציא סינגל עם שיר אחד בלבד וזה לא אטרקטיבי כי הוא כבר יצא באלבום, אז מה הטעם לקנות אותו? לכן מוסיפים 2-3 שירים לסינגל שיוצא, שירים שלא הוקלטו באלבומים כלשהם והם חדשים לכל דבר. השירים הללו נקראים B-Sides. מדי פעם, כמו "The Masterplan" של אואזיס, יוצא אלבום אוסף של B-Sides נבחרים.

למעלה