עמ``י עש``ו שלום רואה, יש לי איזה קטע מחלום ארוך <מה שמוזר זה שאני יודעת שזה חלום ארוך אבל לא מצליחה לתאר אותו כי זכורה לי תמונה מפה שאני לא מסוגלת לתאר ועוד תמונה משם וכו...> טוב החלום: אני נוסעת באותו <הב אמ וו של אמא שאני ממש שונאת ליסוע בו> מישהו נוהג <אתה זוכר את זה שחלמתי עליו את החלום הראשון שהבאתי לך לפרוש? אז הוא...החבר לשעבר > מסביב הכל חשוך-לילה נוסעים נוסעים פתאום יש בור בכביש אבל בור כזה יפה כאילו חתכו במספרים חתיכה מהכביש ואנחנו נופלים אני מסתכלת למטה המרחק נראה עצוווווום אני כבר חושבת ``יופי אני הולכת למות עכשיו?`` אבל ככול שמתקרבים לאדמה אני מבינה שזה לא צובר תאוצה ולא נמות... נפלנו כשהגענו לקרקע זה היה מזעזע קצת נכנסתי להלם כמה שניות ואז ישר יצאתי מזה כאילו לא קרה כלום צעקתי אליו מהר שיצא מהמכונית <שהייתה מעוכה לגמרי> כי היא תתפוצץ תפסנו את הריצה של החיים... <אגב הבור היה מוזר כאילו זה הפך הכביש לגשר ונפלנו למטה לא ממש רחוק מהגשר..> אני מחכה שהמכונית תתפוצץ באכזבה <?! נראה לי...> ,הסתכלתי על המכונית ואני רואה ששנינו השארנו את הדלתות פתוחות אז אמרתי לו שנחזור לסגור אותם? כי יגנבו את הרכב <נכון מטומטם מצידי