....

t@gel

New member
....

לדמעות שלך יש פה / שרית חדד חלמת על אהבה, חלמת על בית חלמת על משפחה וחום אך יד רעה הגיעה אל שפתייך ובלי מילים גדעה את החלום מלאך, אם מרחף, הוא לא הופיע את קול המצוקה הוא לא שמע ולא הייתה שם יד אשר תושיע כשאת צללת לשחור של הדממה לדמעות שלך יש פה והן רוצות לצעוק לדמעות שלך יש פה, הן לא רוצות לשתוק אז ספרי, ספרי הכל, אל תשמרי בלב כי הדמעות העצורות מרות מכל כאב לדמעות שלך יש פה והן רוצות לצעוק לדמעות שלך יש פה, הן לא רוצות לשתוק אז ספרי, ספרי הכל, אל תשמרי בלב כי הדמעות העצורות מרות מכל כאב את יכולה להיות יפה ומפורסמת או נערה עם ג`ינס ותלתלים או רק ילדה שאת עינייה לא עוצמת כי בלילות חוזרים שוב הצללים אני כאן לידך גוזל פצוע, את מה שלא תאמרי אני אשמע אני איתך זועקת ודורשת את עלבונך ואת הנקמה לדמעות שלך יש פה והן רוצות לצעוק לדמעות שלך יש פה, הן לא רוצות לשתוק אז ספרי, ספרי הכל, אל תשמרי בלב כי הדמעות העצורות מרות מכל כאב לדמעות שלך יש פה והן רוצות לצעוק לדמעות שלך יש פה, הן לא רוצות לשתוק אז ספרי, ספרי הכל, אל תשמרי בלב כי הדמעות העצורות מרות מכל כאב ...

תגלי...

לצערנו הרב...לדמעות אין פה. הן לא יכולות לספר לנו מה את מרגישה... על מה את כואבת כל כך... מה את שותקת ומסתירה... ומה את עוצרת בבטן וחוסמת לבל יצא ויאמר את דברו. אבל הן כן נוקמות אחרי כן... והן לא רוצות לשתוק. הן מבקשות ממך לספר... לשחרר קצת מהלחץ בבטן ובלב. והן אכן כואבות מכל כאב. אני יודעת שאת יודעת זאת בדיוק כמוני. מקווה שעזר לך קצת לכתוב את השיר. ומקווה עוד יותר שאולי תכתבי עוד שיר...שלך. זה אולי ישחרר אפילו יותר. וגם את זה אני לא צריכה לומר לך... אוהבת מאיונת.

למעלה