...

ZVI Z

New member
אממ תראי

את צריכה לכתוב ת'הודעה הזאת בהמשך להודעה הקודמת שלך כדי שאנשים ישמו לב. בעיקר כי יש פה הרבה אנשים לאחרונה שמצטרפים אז לא שמים לב להודעות כאלה. אנלא זוכר מה שאלת כי קראתי את זה מזמן אבל אני מניח ששאלת מי אנחנו אז אני צבי,18,י-ם.

shani the one

New member
אהלן לכולם!

אווקיי דבר ראשון צבי נעים מאוד. בקשר להפועל..אז יש מצבים שבהם אני באמת מעדיפה לא לדבר אליהםם..כמו לאחרונה..שמצבם לא מזהיר.. ובקשר לדרבי אני מקוושה שנביא לכם בהפוכה..דרך אגב הפסדתם עכשיו לאשדוד,אז... ובקשר לפה..אז אתמול קראתי פה קצת..וזה נשמע אחלה דבר! אז הייית שמחה להכיר אותם יותר...

ZVI Z

New member
הממ

לא מדברים בפורום הזה על כדורגל,אוקיי?
אני כ"כ שמח שלא הלכתי,הייתי אמור ללכת אבל כמובן שהתעוררתי מאוחר מידי והמשחק בפאקינג 3 וחצי בצהריים אז..מזל מזל מזל קלינגר הבנזונה הזה הורס לנו ת'קבוצה.לא טוף לא טוף.

shani the one

New member
אקייי...

הכונה שלי לא הייתה לדבר..העלאת את הנושא אז הגבתי.. זהו...

Rain Star

New member
אני מנצל שבת נדירה זאת ומודיע

הפועל חיפה ניצחווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו עוד 2 נצחונות ונשארנו ליגה! הללויה דורה, הללויה! (זאת הייתה דרכי כאוהד הפועל חיפה מתוסכל להביע שמחה על תוצאה סבירה של הקבוצה, אירוע שקורה פעם בכמה חודשים, בושה)

ZVI Z

New member
אממ הם שוב בסכנת פירוק

רוצים לשחרר כמה בעלי תפקידים ובהמשך כמה שחקנים בכירים כנראה כדי להקל על התקציב. מאז שהיו"ר 'נפטר בנסיבות טרגיות',הפירוק נראה שאלה של זמן,או אולי הם ירדו לארצית לפני זה. אישית,אני חושב שהם חסרים..איי הקבוצה של רוסו,אוואט(פעם היה שוער ענק),תורג'י,זיתוני,רן בן שמעון,אלון חלפון,גרייב,אוליאנוב,טלקר(וואו הוא היה פעם שחקן),מילנקו,איזה ימים איזה ימים..

shani the one

New member
בכל זאת

נתחיל מחדש.. אממ.אני חדשה כאן, אז אני רוצה להכיר קצת יותר..

ZVI Z

New member
אותי כבר את מכירהה

והשאר,אין לאפחד כוח לכתוב כל פעם מי הוא,אז לומדים עם הזמן,כל כמה זמן יש שירשור של כל מי שנמצא כותב מי הוא. כל חודש ליתר דיוק.ואם זה ממש בוער לך את יכולה לבדוק קצת בלוחות,יש שם חלק.ולאט לאט תכירי,אל דאגה.

ZVI Z

New member
זה היה בצחוק מר

היא אמרה שמכבי הפסידו אז אמרתי-טוב לא מדברים על זה.. הלוואי וידברופה הרבה על כדורגל..(מצד שני זה יבריח ת'אנשים) ושעברי ישתתף (הוא טיפוס ספורטיבי,ואוהד מ.חיפה,ואם אני זוכר נכון גם את ריאל)

למעלה