281

לוניד

New member
281../images/Emo58.gif

פרק טוב, אהבתי.
נארוטו בדף השער - בקטע של סאדו מאזו?
היה נחמד לראות שלאקצוקי יש גם צדדים קלילים יותר - הקטע איתם היה נורא מצחיק.
וכל הקטע עם גאי וקאקאשי.... אמג. XDDDD בכל מקרה, נראה שלצוות 7 הולכת להצטרף דמות חדשה, ולא בהכרח עם כוונות טובות... ....עדיין לא ברור לי עם זה בן או בת, התנוחה בדף 20 הייתה קצת בעייתית. אני עדיין לא יודעת אם אני מעדיפה שזה יהיה בן או בת. XP בלע, שתצא כבר גרסא באיכות טובה יותר. XP

לוניד

New member
>________<

ארררג, הייתי בטוחה שחתכתי את התמונה כה שיהיה רק הפאנל השני... >_<

sapir aloud555

New member
כה ../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif

פרק מצחיק ביותר XD במיוחד הקטע של גאי וקאקאשי.. XDD ואמ לפי רוב הדעות, סאי היא בת.. מעניין אם היא מרגלת או משהו.. המנגה רק משתפרת יותר ויותר ^_^.

renegader

New member
../images/Emo58.gif

קאקאשי מנצל את האהבליות של גאי זה היה מצחיק ולי עדין לא התגבר על המושפעות שלו מגאי אגב איפה המקום החדש הזה נימצא בקונוהא? לא זכור לי מבנה כזה מהמפות של הכפר או מתמונת כלליות של הכפר הזה בכל מיקרה אני חושב שהילד החדש זה אכן ילד ולא ילדה ואני דיי בטוח שסאקורה תתלהב ממנו חח אני מקווה שניראה את גיראייה פרק הבא הוא בטח כבר יודע על המפגש של המרגל של סאסורי או לפחות שמע משהו

kaiten

New member
../images/Emo58.gif

if anyone of you have read ruruni kenshin youll find sai remind you of tenken no sejiru the kid with the god speed movements that could only imitate immotion

Omega Dark

New member
נצל"ש אוף

אני מניח שאף אחד פה לא יודע למה לא הייתי פה כבר שבוע + אז הקטע הוא שהמחשב שלי הלך קפוט לפני שבוע ואין לי דרך לתקן אותו, אז רק בעוד שבוע + אני אחזור אליכם נ.ב. לסקרנים, אני כותב מחבר שלי....

Kawaii Me

New member
החלמה מהירה >>" המחשב שלי מדבק.

אה סליחה, המחשב ה~ישן~ שלי מדבק. כמה חבל. עשיתי לו טקס פרידה מרגש, היה בו בעיקר טפיחה על המסך ומילה אחת~~ *מבטים אפלים* [ביי]

למעלה