28.12.2000 - פלאש באק

28.12.2000 - פלאש באק

קמתי ב12 בצהריים, ירדתי לפגוש חברים, עדה מדברת בפלאפון. ``חבר`ה היה פיגוע ליד רכבת צפון, קו 51`` שני ואני כמעט מתעלפות, כל החברים שלנו נסעו הבוקר בקו הזה. אנשים, היה פיגוע בנתניה, דיזינגוף פינת הרצל, מכונית תופת, נזק רב, לא הרבה נפגעים, לא ידוע אם יש הרוגים. שמעתי את זה לפני 5 דקות כשהייתי בשירותים, פשוט היה לי פלאש באק ליום חמישי, כששני ואני כמעט התעלפנו. עצוב. לא איטונג לא קונה מיכל

יש סיבה שאני לא רואה הישרדות..

הרי הם נלחמים שם על החיים שלהם- עם ``סכנות`` ו``מכשולים``, ולי זהלא נראה כל כך קשה. האמריקאים האלה- זה מה שמעסיק אותם, איך לשרוד באי בודד ואקזוטי עם המון דגים באמתחתם ולקבל מיליון דולר. זה האקשן שלהם וזוהי ``סכנה`` אמיתית. אנילא מבינה למה עם ישראל כל כך מתלהב מזה. צאו החוצה- יש ערבים בכל מקום! מחכים לכם עם האבניםף יש פיגועים! אני קמה בבוקר ולא יודעת אם אני אשרוד את היום, או שאולי אני אסע לבית הספר דרך גוש קטיף ובמקרה האוטובוס יעלה על איזה משהו בצד הדרך? ואף אחדלא מבין אותי על זה.. וכדרכי, לצאת מתסבוכות, הנה רמי פורטיס: ``...הדוד סאם כוכב עליון, מוכר לי נשק ורובים ויאטנם זה לא אצלם, וגם אנחנו רחוקים מיאמי נייס ודי נעים, ולא זורקים שם אבנים דיסנילנד וכובים- את הירח גם מוכרים...`` אכן- כמה שירים אפשר לכתוב על אמריקה.. ויש כזה משפט, שאומר: ``הבעיות של העשיר שוות לתחת של הבעיות של העני`` עד העונג הבא, נעמה. נ.ב- אפרופו הירדות- עוד סיבה למה זה דווקא לא מצליח הכי הרבה בארץ היא שהיינו כבר בכל זה! ילדים בצופים כבר עושים את זה בגיל 12! (דרורקה דרורקה). אבל זה כבר לא קשור...

[כלום לא עצוב] הכל כרגיל- בכלליות

ניסיתי כמה פעמים לכתוב משהו אינטילגנטי בעניין, אבל אין לי רעיון לעוד עניינים להכניס להודעה- רק רציתי להביע את דעתי על העובדה שזה פשוט ציטוט של הטלויזיה להגיד דברים כאלה. ויותר מזה, להגיד שזה לא בא מהטלויזיה, אלה שרואים את זה כל יום, זה יותר מציטוט מחוסר מרכאות, זאת הטמעת רעיונות והכחשה. זה מציק לי כי זה משהו שהייתי אומרת בציניות, בצחוק כשאני מנסה להעביר איזשהו רעיון על המחנכת שלי או על עודד- ואני לא רוצה את ההרגשה שאתם חלק מאנשי עודד ונעמה, ואתם הרי לא ממש, אתם פשוט לא מסתכלים על זה מהזוית הנכונה. טוב, אני לא העיק עליכם, הרי ממילא כל ענייני האוטובוסים [דרך אגב, אתמול גם הייתה תאונת דרכים שנפגעו בה שלושים אנשים והיו בה גם הרוגים, ומי שגרם לה היה נהג משאית עם די הרבה הרשעות], מעיקים עליכם, נדבר על זה כשלא תצטרכו להיות בצד המיתגונן, אני רוצה לשמוע מה דעתכם על זה כשמדברים בכלליות.

למעלה