.

EROTOMANIA

New member
.

מוהאהא. אני נהנית לפתוח. שירשורים, זתומרת. סוף שבוע. נו, למה אתם מחכים? ספרו כבר. [זה עוד אחד מהשירשורים הדפוקים האלה שכל אחד מספר "בשטחיות" מה קרה לו, אתם יודעים] אז ככה, האמריקאיות חוגגת פה. מתישהו בסוף החודש הזה יש את ה homecoming dance הזה... אני עדיין לא מבינה מה הקטע של הימים השונים האלה, שיום אחד צריך לבוא עם כובע, וביום האחר צריך להראות כמו פיראט, ולא יודעת מה עוד יש.. ומה הקטע עם הנשף הזה? למה כולם כל כך מתלהבים מזה? אני לא יודעת אם אני באמת רוצה ללכת לזה. הודיעו לי שאני הולכת עם איזה אחד.. אני לא בטוחה שאני זוכרת מי זה, ואפילו לא השתכרתי אתמול. מוזר. יופי, בסוף סתם תקעתי תהיות לגביי homecoming במקום לספר מה עשיתי אתמול. טוב לא נורא. מחר יש לי ריתוק, איזה כיף :)

kit k@t

New member
we have those stupid days too...

thats a really good way to see which people are laim, and which are normal.... the ones with the tired look, that look all over and have no clue why some people are dressed as pirets are the normal ones.... what did u do do get a dittention? i got a saturday detantion once, it was fun.. :) kat

EROTOMANIA

New member
......

הממ, לבוא כמו פיראט זה באמת אידיוטי, אבל כובע זה לא כזה נורא. אני אוהבת כובעים. הממ, לא הכנתי שיעורי בית... ואם לא מכינים שיעורי בית אז צריך להשאר אחרי בצפר, ולא נשארתי אז הכלבה נתנה לי ריתוק.. היא פשוט מתה להעניש אותי מהרגע שנכנסתי לכיתה.

kit k@t

New member
last Friday was western day....

all the annoying girls came dressed as cowgirls.... i was sorr that we have no real indians that will kick their asses.... that would have been really funny. weird.. no one cares if we dont do homework..... kat

kit k@t

New member
its silly

today was the best day at my school. its 80's day :) a lot of kids came dressed like in the 80's..... i came to the conclusion that the 80's were cool, but only during the 80's. kat

למעלה