.............

הסופשבוע שלי..

התחיל בגסיסה איטית בערב יום שישי, המשיך בגסיסה ביום שבת, יום ראשון כבר הייתי עם רגל אחת בקבר והיום אני חוששת שהרגל השניה גם בדרך לשם. כמה טוב שמחר אני הולכת לרופא.

Odish16

New member
הממ קצת מאוחר בשביל זה אבל נו טוב

יום שישי- הייתי בבית הכנתי שיעורים כמו ילדה טובה יום שבת- הייתי בבית על המחשב יום ראשון- הייתי בבית

Emc2

New member
משהו רגיל...

יום שישי בצהריים כדורגל בפארק עם חברים... אחר כך מועדון רגאיי טוב... שבת בבוקר בזאר תקליטים החודשי של האיזור מה שאומר אין סוף מציאות מוזיקליות במחירים מגוחכים... שבת אחרי הצהריים משחק כדורגל שנצחנו 4-3 (משחק מתוחחחחח :)), ערב מסיבה אצל חבר בצפון העיר... ראשון בבוקר הלכתי לתערוכת המכוניות הבינלאומית השנתית שהייתה בפרנקפורט עד אחרי הצהריים ככה... ואז קפיצה לחבר עד הערב... ואז לישון :)

feeler

New member
ISABEL!!!!! yes - the huricane

had no power on fri and sat, went shopping for a dress for homwcoming on sat (full story tonight, when I'll have internet at home and a hebrew keyboard...), found this amazing dress (pic when I'll have one), had a nice time at the movies with a friend here and our moms (again, full story 2nite...), had a nice weekend. a really long weekend. 5 days long, actually, cuz i had no school on thursday, friday, and monday, because of dear Isabel. and all that hit Maryland in this area is a bit of rain and wind thursday night....

למעלה