27.8 כפר המוזיקה!! מי יהיה?! אגב, קבלו אותי.. אני חדש כאן!
צ צב הפוך New member 18/8/03 #2 ורי פאני../images/Emo3.gif אם אני לא טועה-כולנו. אולי נגה לא. הממ,ברוך המגיע. אני רוני,וטליה אוהבת אותי בלי סיבה.יש לי עתיד.
ורי פאני../images/Emo3.gif אם אני לא טועה-כולנו. אולי נגה לא. הממ,ברוך המגיע. אני רוני,וטליה אוהבת אותי בלי סיבה.יש לי עתיד.
צ צב הפוך New member 18/8/03 #4 נא,שמעתי כל כמה יותר טובים ומוצלחים למשל,מצאתי את אברהמי החיפושית שלי.
א אשת הכמעט New member 18/8/03 #5 די! אני כן! אני באה עם שני האחים שלי, ומיד אחרי זה אני ממשיכה לשדה בוקר, פור גוד (טוב לארבע שנים...) ברוך הבא! אני תמיד חשבתי שזה "בום, צ'אקה צ'אקה בום צ'אקה צ'אקה דום דודודום דודום"...מעניין אם אתה צודק או אני..
די! אני כן! אני באה עם שני האחים שלי, ומיד אחרי זה אני ממשיכה לשדה בוקר, פור גוד (טוב לארבע שנים...) ברוך הבא! אני תמיד חשבתי שזה "בום, צ'אקה צ'אקה בום צ'אקה צ'אקה דום דודודום דודום"...מעניין אם אתה צודק או אני..
T The Purple Sheep New member 18/8/03 #6 ברוך הבא!! ../images/Emo24.gif אני אהיה, ואתה מוזמן למפגש פורום העצבני שהולך להיות!! אני מזהה את 'מה קרה לך' מהחתימה שלך?!
ברוך הבא!! ../images/Emo24.gif אני אהיה, ואתה מוזמן למפגש פורום העצבני שהולך להיות!! אני מזהה את 'מה קרה לך' מהחתימה שלך?!
M michal optimit New member 19/8/03 #8 חח..רן.. כל כך הצחקת אותי עכשיו.. "מפגש פורום עצבני"... עצבני. חח.. כל כך מתאים לך. בהחלט היה נהדר. ועכשיו גם אני שבתי לכתוב בפורום מהולל זה. אז .. שלום.?
חח..רן.. כל כך הצחקת אותי עכשיו.. "מפגש פורום עצבני"... עצבני. חח.. כל כך מתאים לך. בהחלט היה נהדר. ועכשיו גם אני שבתי לכתוב בפורום מהולל זה. אז .. שלום.?
ט טונה סטארקיסט New member 19/8/03 #10 וגם אני אהיה! אני בטוח אביא גיטרה ולא צריך לשמור בתאים. יש לי פרוטקציה! תגידו לי כמה גיטרות יהיו כד שאני אערך בהתאם...
וגם אני אהיה! אני בטוח אביא גיטרה ולא צריך לשמור בתאים. יש לי פרוטקציה! תגידו לי כמה גיטרות יהיו כד שאני אערך בהתאם...
T The Purple Sheep New member 19/8/03 #12 אני לא יודע עם להביא... אבל אם אתה אומר שיש פרוטקציות ולא צריך כסף לשמור אותה אז ברור... פשוט הדבר האחרון שאני רוצה זה להסחב עם גיטרה בהופעה
אני לא יודע עם להביא... אבל אם אתה אומר שיש פרוטקציות ולא צריך כסף לשמור אותה אז ברור... פשוט הדבר האחרון שאני רוצה זה להסחב עם גיטרה בהופעה
P Po0gy New member 19/8/03 #15 נראה לי ש... אני לא אביא בטח יהיה אפטר פארטי כיפי.. מוזיקה טובה.. אנשים טובים
א אני טליה New member 19/8/03 #16 אממ.. אם יש איפה לשמור בטוח בלי כסף אז אני אביא. גם ככה היא גיטרת צופים. אבל אין מצב שאני מסתובבת איתה בהופעה.
אממ.. אם יש איפה לשמור בטוח בלי כסף אז אני אביא. גם ככה היא גיטרת צופים. אבל אין מצב שאני מסתובבת איתה בהופעה.
ט טונה סטארקיסט New member 20/8/03 #18 יש מספיק מקום לכולם כל מי שרוצה שיביא, נשמור אותן ברכב שיהיה שם... תראו כבר במקום...