מי זה WE?
Y yanivtr New member 27/7/06 #45 לא נכון האמת-היא שברגע זה מצאתי עבודה. אומנם חצי שבוע, אבל גם משהו... יום יבוא ו"כלום" לא יהיה בלקסיקון שלי בכלל! מעיין תודה על הפירגון! צליל, לכי לשתות מים! (זאת אחלה שיטה לעלות משקל )
לא נכון האמת-היא שברגע זה מצאתי עבודה. אומנם חצי שבוע, אבל גם משהו... יום יבוא ו"כלום" לא יהיה בלקסיקון שלי בכלל! מעיין תודה על הפירגון! צליל, לכי לשתות מים! (זאת אחלה שיטה לעלות משקל )
M mAAyAn 1 New member 27/7/06 #48 יניב, מזל טוב!!! במה תעבוד? [אבל אחרי החצי שבוע הזה, תחזור ללא לעשות "כלום", לא? ] ובבקשה צליל, את יודעת שזה רק מרחמים על יניב, נכון?
יניב, מזל טוב!!! במה תעבוד? [אבל אחרי החצי שבוע הזה, תחזור ללא לעשות "כלום", לא? ] ובבקשה צליל, את יודעת שזה רק מרחמים על יניב, נכון?
ק קטעים איתך New member 27/7/06 #66 ../images/Emo6.gif אז תשתי מיץ!!../images/Emo3.gif../images/Emo180.gif
צ צליל88 New member 27/7/06 #68 ננניייי../images/Emo179.gif בדיחת קרש חוצמזה שאני לא אוהבת מיץ, רק מים. המקסימום שלי זה מיץ תפוזים, כשממש אין ברירה. [לשתות כדור, כשאני מגהקת , עם מים זה לא מצליח ]
ננניייי../images/Emo179.gif בדיחת קרש חוצמזה שאני לא אוהבת מיץ, רק מים. המקסימום שלי זה מיץ תפוזים, כשממש אין ברירה. [לשתות כדור, כשאני מגהקת , עם מים זה לא מצליח ]
ק קטעים איתך New member 28/7/06 #97 האאאאאא "אמאאאאאאאאאאאאאא"../images/Emo7.gif "צליל הרביצה לייי ואווההההההההההההה" מה זה האלימות הזו? נו טוב.. נתיבות
האאאאאא "אמאאאאאאאאאאאאאא"../images/Emo7.gif "צליל הרביצה לייי ואווההההההההההההה" מה זה האלימות הזו? נו טוב.. נתיבות
צ צליל88 New member 28/7/06 #98 ...../images/Emo179.gif א) זה בסדר, קבלי ביטול, גם ככה אני אפסיד . ב) אני לא גרה בנתיבות .
T Tauron New member 27/7/06 #7 פשוט ואוו! סיימתי את הספר "המשחק של אנדר" והוא פשוט מעולה מומלץ לכל מי שמחפש ספר טוב. בכל מקרה, אולי אני אלך לדוג מחר עם חבר <ב-א-מ-ת משעמם פה> ואח"כ נראה, בטח עוד סרט בערב.. נשמע מרתק
פשוט ואוו! סיימתי את הספר "המשחק של אנדר" והוא פשוט מעולה מומלץ לכל מי שמחפש ספר טוב. בכל מקרה, אולי אני אלך לדוג מחר עם חבר <ב-א-מ-ת משעמם פה> ואח"כ נראה, בטח עוד סרט בערב.. נשמע מרתק
ל לומינגו New member 27/7/06 #11 אני מתה לקרוא את זה ../images/Emo13.gif אבל כל פעם אני מתעצלת ללכת לספריה, ואז אמאשלי מביאה לי ספרים. ובוא נגיד שהספרים שהיא בוחרת הם לא משהו שכדאי לקרוא.
אני מתה לקרוא את זה ../images/Emo13.gif אבל כל פעם אני מתעצלת ללכת לספריה, ואז אמאשלי מביאה לי ספרים. ובוא נגיד שהספרים שהיא בוחרת הם לא משהו שכדאי לקרוא.
T Tauron New member 27/7/06 #42 אני גם די עצלן בקטע במיוחד עכשיו, ונראה לי בכלל שהיא סגורה. למזלי אבא של חבר שלי קנה כמה ספרים מהסדרה, חלק בעברית וחלק באנגלית, אז לקחתי לקרוא..
אני גם די עצלן בקטע במיוחד עכשיו, ונראה לי בכלל שהיא סגורה. למזלי אבא של חבר שלי קנה כמה ספרים מהסדרה, חלק בעברית וחלק באנגלית, אז לקחתי לקרוא..