27.7 אז מה? באים לפה הרבה?
M m i r u s h i New member 27/7/06 #3 ../images/Emo79.gif"בלילה אני מריח../images/Emo108.gif את הקצב הזה מגיע אלי מתחת לרגליים שלי בוער לי ברגליים אז בואו נעשה את הסוף בואו נעשה את הסוף" שיעור נהיגה ב10 ללמוד לתיאוריה וזהו [: יום מקסים
../images/Emo79.gif"בלילה אני מריח../images/Emo108.gif את הקצב הזה מגיע אלי מתחת לרגליים שלי בוער לי ברגליים אז בואו נעשה את הסוף בואו נעשה את הסוף" שיעור נהיגה ב10 ללמוד לתיאוריה וזהו [: יום מקסים
M mAAyAn 1 New member 27/7/06 #34 זה לא יפה צליל! הוא כבר עושה כלום במשך כל היום... לכי תחפשי לך תעסוקה אחרת.
M mAAyAn 1 New member 27/7/06 #40 ../images/Emo6.gif אני פשוט מרחמת עליו. כל ההודעות שלו בפורום הן באמת "כלום". וותרי לו, לא יפה
M mAAyAn 1 New member 27/7/06 #47 אני פה! חיה ונושמת. אני גם משתעממת, אבל לא נעים לי להגיד "לא עושה כלום", כי אני מרחמת על יניב
ק קטעים איתך New member 27/7/06 #50 גרמת לי להדביק ת'עיניים למסך../images/Emo180.gif ולחפשך באיי סי!! אבל את לא שם לא משנה גם ככה אני הולכת.. בערב תיכנסי כן?
גרמת לי להדביק ת'עיניים למסך../images/Emo180.gif ולחפשך באיי סי!! אבל את לא שם לא משנה גם ככה אני הולכת.. בערב תיכנסי כן?
M mAAyAn 1 New member 27/7/06 #53 ../images/Emo6.gif אני מנסה להגמל מהאייסי, הוא מעצבן אותי סתכלי, בלי האייסי המחשב שלי רץ, וככה אני אוהבת אותו!
../images/Emo6.gif אני מנסה להגמל מהאייסי, הוא מעצבן אותי סתכלי, בלי האייסי המחשב שלי רץ, וככה אני אוהבת אותו!
M mAAyAn 1 New member 27/7/06 #54 אהה ו... אני אשתדל להיות מחוברת בערב, אם אני אראה שהמחשב ממשיך לתפקד. מקסימום, תמצאי אותי בצ'אט
ק קטעים איתך New member 27/7/06 #55 גמאני ../images/Emo9.gif../images/Emo180.gif את במסנג'ר? (משום מה לא בא לי עליו..:\(לאחרונה)
M mAAyAn 1 New member 27/7/06 #56 לא, החלטתי לוותר עליו אין תחליף לאייסיקיו למרות שהוא עושה לי הרבה בעיות [ניסיתי יום אחד, והספיק לי]
Y yanivtr New member 27/7/06 #70 האלוווו קוסקוס מי! אף אחד לא מרחם עליי! (למרות מה שכתוב לי בחתימה . נשבע שזה מקרי)