27.7

*יום מאושר*../images/Emo3.gif../images/Emo180.gif

קמתי מוקדם!!(כן כן כן!!!) ואז נכנסתי למקלחת..
שעה אח"כ היה לי שיעור נהיגה.. ותנו לי לציין שאכלתי ארוחת בוקר (דבר שלא עשיתי מִזה שנים
) שיעור הנהיגה הוארך לי
היה ממש ממש כיף!!!!!!!!! (סוף סוף ראיתי את הבן שלו... הוא מדבר עליו כולָזמן
) אח"כ.. טיפלתי קצת בעציצים בגינה..(יש לנו צמח ממש יפה
שכנראה עשו לו עיין הרע והוא נאכל
אז הורדתי ממנו את העלים האכולים) השקיתי אותם בזרם כמו שייש במשתלות ואז התלהבתי אז השפצתי גם על עצמי
אבל אז... אז ראיתי מקק ענק
אז השפרצתי עליו שפריץ חזק של מים... [הוא לא התלהב
] קיצור.. עכשיו יש לי עוד מלא עבודה.. ונכנסתי רק לעדכן אתכם
הב א נייס דיי
ואגב, שירן, אני לא מוכנה למשימה שלך

shiran™

New member
הולה כולם

עבדתי, אח"כ הלכתי לבנק לקחת את הכרטיס שלי
עכשיו אני יכולה להוציא כסף מהבנק! חחחחחחח איזה קרועים הם "נא השמד מסמך זה לאחר שלמדת את המספר". אבל לא ממש אהבתי את הצבע.. כתום כזה מוזר.. זהו
סופ"שששששששששששששששששששששששששששששש מחכה לשבת!

a Warming Sign

New member
הרגשתי חשאית משהו../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

אחרי שלמדתי את המספר.. "השמד"..לרגע חשבתי לשרוף את זה או משהו..
שלי דווקא יפה

obz4

New member
נראה לי שאני היחיד בגליל העליון

שיש לו עבודה עכשיו...אז כל בוקר מוקדם אני נוסע לקטיף בשדה עם אבא שלי,אחי,שני תאילנדים ושני אתיופים. התאילנדים כל הזמן מסתלבטים על האתיופים...הם גאונים פשוט.

וואי, היה לי יום מעולה..

הוא התחיל די רע עם המון עצבים מצידי(אחותי מדברת באייסיקיו עם איזה אחד שאני בערך יוצאת איתו עכשיו.. היא נדחפת לכל חור והוא משתף פעולה, אז התעצבנתי על שניהם). אבל אחר כך.. - 1. קיבלתי את הרישיון בדואר, סוף סוף. 2. קיבלתי מיונים לרפואה. :): 3. ירדתי קילו השבוע, מה שאומר שירדתי 15 ק"ג בסך הכל החל מה-3/3, שזה הדרגתי כזה, אבל בסך הכל אחלה. וזהו, מקווה שיהיה כך גם מחר.. אין תכנונים למשהו, כמו כל משועממת. ;[

תודה. :)

באמת קרצייה.. היא עשתה את זה גם לאחי העניין הוא שגיליתי את זה לא דרכם, אבל דרך חברה של אחותי שלא רצתה שלא אדע דבר כזה קיצר, שימותו שניהם. P:

ואגב

עכשיו חזרתי מסניף הדואר אלוהים, זוועה מה שהולך שם... מה הבעיה של אנשים לעמוד בתור? ^%#%$@ פתאום מאי שם צצים לי אנשים "אה, אני הייתי כאן.. רק הלכתי דלעח'עןר'ער'עןל'ר..." קרציות

צליל88

New member
חחח בת כמה היא?../images/Emo179.gif

יו, ביום ששילמתי לתיאוריה.. השתגעתי שם
.

למעלה