26.7

צליל88

New member
להלהלה../images/Emo179.gif

הרגע חזרתי משיעור נהיגה. היה כיף!
נסעתי על יותר ממאה
[השיעור התחיל מעאפן לגמרי, אבל גם המורה וגם אני סיכמנו שלא מתייחסים לזה
] זה היה מצחיק. "שימי גז". *שמה* "עוד". *עוד* "עוד נו!" "אה..עוד?" "עוד!" אז שמתי עוד
עכשיו כלום
. חבל, רציתי לנסוע לראשון, אבל בסוף לא. יומעולה!

איפה נסעת על יותר מ-100?

מצומת בית הגדי לכיוון שלנו? (ו.. נכון שהתמרור שם מעצבן? מה קשור 60 באמצע? אופיר תמיד מתעצבן ממנו ומכריח אותי לנסוע מהר. P:)

צליל88

New member
כן, בדיוק שם:)../images/Emo179.gif

חחח, דוגרי הוא לא קשור. תמיד הוא אומר לי לנסוע שם על מקסימום 90 ["בתיאוריה ובטסט אסור, עכשיו מותר"
] אבל היום נסעתי שם על קצת יותר ממאה

חחח פעם אחת התעצבנתי עליו על זה

"חכה, בטסט אני אכשל רק כי אמשיך להתעלם מהתמרור הזה כמו שאתה תמיד אומר לי.." אבל מי הגיע לשם בכלל בטסט. ;[

צליל88

New member
איפה היה הטסט שלך?../images/Emo179.gif

חברה שלי הגיעה לשם שבוע שעבר. [היה לה קצת בנתיבות ואז עד 'עיר האמונה']

עממ

הטסטר אמר לי להיות במעגלים.. חיכיתי לו בכניסה ומשם נסענו בכביש עד לכניסה של איזור התעשייה

בוקר טוב !

אני עייפה ברמות. לא ישנתי משהו בכלל =\ לא הגיע הזמן שזה ישתנה ? כבר שנה כך =\ אתמול נסענו להרצליה סוףסוף! אבל לא ראינו את אורלנדובלומי, סתם ישבנו בבית קפה. היה נחמד. כחשזרתי, ראיתי שהגיע לי בדואר התלוש משכורת, ושקיבלתי שכר מינימום, כשאני אמורה לקבל 27 לשעה! והיו מלא דברים שלא הבנתי בתלוש עצמו. אז היום קמתי בעצבים, סיפרתי לאמא, התקשרתי לאנשים מהעבודה - לא עונים. התקשרתי לחברה, והיא הרגיעה אותי, שהכל מתקזז עם הדברים שלא הבנתי בתלוש עצמו. יצא טוב. לא עושים היום כלום. נחמד :]

EcstaZ

New member
../images/Emo2.gif

איפה את עושה 27 לשעה אם אפשר לדעת? והדברים המתקזזים..זה מס? \=

בדיילות.

נכון יש את האנשים, שמציקים לאנשים בסופר לנסות מוצר חדש, או סתם מזבלים לאנשים על מוצר כזה או אחר ? אז זו אני D: וזה בעיקרון, לאחר שהבנתי, 20 לשעה, לפי שכר מינימום, ו5 - נסיעות, 2- בונוס על התמדה בשעות עבודה. ועם זה התכוונתי שהכל מתקזז, כלומר מתאזן. ולא, לא יכולים לקחת ממני מס, אין לי 18 עדיין.

EcstaZ

New member
וואו יש לך כח לזה?

מזכיר לי את העבודה הקודמת שלי, סקרים בטלפון, איזה כאב ראש.

בעיקרון, זה לא כזה בעייתי.

אבל אני נדפקתי. הייתי צריכה להסתובב עם מגשית עליי, כמו של האלה באיצטדיונים בארה"ב, שמוכרים בוטנים? אז ככה, עם טעימות של דנונה דיאט. מה זה אומר? - לרוץ כל חצי שעה-שעה למחסן, ולארגן כוסיות עם יוגורט <דוחה>, ולרוץ בחזרה לעמדה. הייתי חוזרת הרוגה. ממש הרוגה. מתישהו, הסגן מנהל הרשע בסופר החליט שאני מפריעה באזור של מוצרי החלב, והעיף אותי משם למסדרון. ואז באה דיילת של יופלה, וגנבה לי את כל הלקוחות, כי לה כן הייתה עמדה, מה שהקל על העבודה שלה פי מאה, והיא לא הייתה צריכה לעמוד עם מגשית, במקום שהיא לא נראית לאין בכלל. אבל אחר כך, החליטו לעבור לדנונה שובע, והייתי אמורה לחלק גביעים שלמים לאנשים שיטעמו ויקנו. לרוב חשבו שאני פסל\בובה, אבל זה היה הרבה יותר קל מכל רעיון המגשית וזה =\ ואחר כך ביטלו את הכל, והייתי אמורה לחלק שוברים <שבכלל לא עברו בסופר, אני ניחא> עם מישהי נוספת <שעשתה בהתחלה את מה שאני עשיתי עם המגשית, רק שזה לא היה תלוי עלייה, אלא על הגלה. למה לא חשבו על זה קודם, למען השם?!?! אין לי גב יותר בגללם>, ואז ביטלו את העבודה. לכולם. הסוף. אבל בשבוע הבא אני מתחילה עבודה בבנק בת"א < קמים כל יום לפניי 6 ]: >, לשבועיים. נראה איך יהיה. ואוי, סקרים בטלפון. זה רע. אני רואה איך הוריי פשוט מנתקים לטלפנים, ואני כל כך מרחמת עליהם. במה אתה עובד עכשיו?

EcstaZ

New member
תשובה לשתיכן => בבורסה

300 לשעה, יש רק משמרות לילה
סתם נו אני עובד באל על בפירוק מזון, כל המזון הזה שחוזר מהמטוסים. לא גרוע כמו שזה נשמע ולא הכי קשה, אבל הורס את הגב חבל על הזמן.

למעלה