בעיקרון, זה לא כזה בעייתי.
אבל אני נדפקתי. הייתי צריכה להסתובב עם מגשית עליי, כמו של האלה באיצטדיונים בארה"ב, שמוכרים בוטנים? אז ככה, עם טעימות של דנונה דיאט. מה זה אומר? - לרוץ כל חצי שעה-שעה למחסן, ולארגן כוסיות עם יוגורט <דוחה>, ולרוץ בחזרה לעמדה. הייתי חוזרת הרוגה. ממש הרוגה. מתישהו, הסגן מנהל הרשע בסופר החליט שאני מפריעה באזור של מוצרי החלב, והעיף אותי משם למסדרון. ואז באה דיילת של יופלה, וגנבה לי את כל הלקוחות, כי לה כן הייתה עמדה, מה שהקל על העבודה שלה פי מאה, והיא לא הייתה צריכה לעמוד עם מגשית, במקום שהיא לא נראית לאין בכלל. אבל אחר כך, החליטו לעבור לדנונה שובע, והייתי אמורה לחלק גביעים שלמים לאנשים שיטעמו ויקנו. לרוב חשבו שאני פסל\בובה, אבל זה היה הרבה יותר קל מכל רעיון המגשית וזה =\ ואחר כך ביטלו את הכל, והייתי אמורה לחלק שוברים <שבכלל לא עברו בסופר, אני ניחא> עם מישהי נוספת <שעשתה בהתחלה את מה שאני עשיתי עם המגשית, רק שזה לא היה תלוי עלייה, אלא על הגלה. למה לא חשבו על זה קודם, למען השם?!?! אין לי גב יותר בגללם>, ואז ביטלו את העבודה. לכולם. הסוף. אבל בשבוע הבא אני מתחילה עבודה בבנק בת"א < קמים כל יום לפניי 6 ]: >, לשבועיים. נראה איך יהיה. ואוי, סקרים בטלפון. זה רע. אני רואה איך הוריי פשוט מנתקים לטלפנים, ואני כל כך מרחמת עליהם. במה אתה עובד עכשיו?