26.01.06

yaeli87

New member
26.01.06

יום נפלא
. אולי נוסעת לריקושט
. אין לי כוח.

yavin

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif ../images/Emo70.gif

שיהיה אחלה יום

M r s J o n e s

New member
בוקר מעולה../images/Emo42.gif ../images/Emo70.gif

חזרתי משיעור נהיגה לא-רע בכלל ואני צריכה לסדר את הבית עכשיו
. אני עובדת היום משמרת צהריים (מ 3 עד 12) ומחר אני עובדת מ8 עד 12. בלעאכס איפה ימי בית הספר?! יום מגניב עם המון
ובלי
.

יומטוב ../images/Emo140.gif.

קמתי אחרי 10 שעות שינה
. היה כיף
. עוד מעט נוסעים לקריית אונו
. בערב מסיבת פרידה מ 3 חברים שמתגייסים ומהמנהלת סניף
. יומעולה לכולם
.

miracle16

New member
אני לא יודעת מה ציפיתי ממנו..

ואני לא יודעת למה לעזאזל חשבתי שהוא השתנה.. אבל מסתבר שהוא לא! אחרי פחות משנה שהוא נשוי ושבוע שיש לו ילד אחי כבר מדבר על להתגרש לא אני ולא אבא שלי מצליחים להבין מה לעזאזל נסגר שם ומה קורה.. זה מוזר! אני מקווה שהוא יסתדר.. אני אוהבת את אשתו שלא נדבר על התינוק.. והתקשרו אלי ממעריב לבקש שאני אעבוד מחר בכרמיאל.. אז אני עובדת בקניון הזה עם הפירמידה החל מ6:30 בכניסה לקניון... היי! תבואו לבקר אותי!! וואי זה או שאין עבודה שיש יותר מדי.. התקשרה גם התלמידה לבקש שיעור פרטי.. נראה לי שזה שיעור פרטי רביעי השבוע אבל אני לא בטוחה.. כרגיל לא רשמתי את זה וחבללל

gursh

New member
קצת מאוחר אבל...

יש לי חשק לספר לכם על היום שלי
בלי סיבה מיוחדת... המממ...יש לי דודה שיש לה הליכון בבית עם מערכת קולנוע ביתית מולו- אז ניצלתי אותה קצת ועשיתי אצלה הליכה! היה כיף...
ואז נסעתי לאוניברסיטת תל אביב- הייתה שם הרצאה של פרופ' ג'וליה קריסטבה שהיא פסיכואנליטיקאית פמיניסטית- היה אמור להיות מעניין אבל הייתי עייפה אז לא הצלחתי להתרכז אז היה משעמם
ואז הייתה לי פגישה של הקבוצה האקטיביסטית של "בית נשים פמיניסטי"(אני מתנדבת שם) ושם היה נחמד... ו...זהו- חזרתי הביתה לפני כשעה וראיתי הסופרנוס ועכשיו נגמר :) איך היה היום שלכם??? אם מישהו ער בכלל...

M r s J o n e s

New member
אני אוהבת גואש../images/Emo152.gif.

וגבס,ולכלוך ולעשות יצירות כמו ילדה קטנה
. ותכף שיעור פרטי ואז
. יום מעולהלהלה.

למעלה