26 דקות... (פרק 1)

niror76

New member
26 דקות... (פרק 1) ../images/Emo66.gif

נמאס לי כבר לפנטז עליה! היא חברה של אשתי, אני רואה אותה כמעט כל שבוע, אני אוהב את העור שלה, אני אוהב להסתכל על כפות הרגליים שלה, בעיקר עם סנדלים... אני אוהב לראות את הישבן שלה בתוך הבגדים, קצת בולט... רך לנגיעה... יצא לי פעמיים לגעת "בטעות"... עומד לי לפני שאני רואה אותה, עומד לי כשאנחנו יושבים איתה, עומד לי כשאני שוכב עם אשתי וחושב עליה... הוזמנו לחתונה שהתרחשה אמש, היא נסעה איתנו טרמפ ולכן הגיעה לאחר העבודה אלינו להתקלח, חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי, בשעה 18:15 היא צלצלה בפעמון, עמד לי כל כך... היא נכנסה - מכנסיים אדומות צמודות, שאלה אותי איפה אשתי - אמרתי לה שבמקלחת, היא התיישבה לבדה בסלון, אני המשכתי לעמוד, היא התחילה להוריד את הסנדלים שלה וראתה שאני מסתכל, היא הסתכלה עלי והמשיכה להוריד לאט לאט, ראיתי כפות רגליים מדהימות מול... עייפות מיום עבודה... "היא חייכה חיוך מובן"(מוניקה סקס) ואמרה לי: "כפות הרגליים שלי כואבות, אולי תעשה לי מסאג´ קטן...?" לפני שנפלתי הסכלתי עליה, הסתכלתי על הרגליים, התקרבתי אליה, רכנתי על ברכי, החזקתי את כף רגלה הימנית, הרגל הייתה חמה, היה ריח קל של רגליים בשילוב קרם גוף באוויר... זה היה מגרה... שמתי את רגלה על ברכי, והתחלתי לעסות אותה, ל א ט ל א ט ... ברכות, בחום, באהבה... היא נהנתה, נשכבה לאחור, עצמה את עינה, ופלטה אנחה קצרה...

niror76

New member
26 דקות... (פרק 2) ../images/Emo66.gif

היא כל כך נהנתנה, היא שמה את ידיה על בטנה, והתחילה ללטף את עצמה... הזין שלי כמעט פרץ את גבולות הטרנינג, הפחד מאשתי שתצא מהמקלחת, המראה מדהים של כפות רגליים מושלמות, החושניות שבעיסוי וליטוף, והריח שהשתלב בצורה מושלמת... המשכתי לעסות את רגליה, יכולתי לגמור רק מלשפשף את הזין שלי בספה, לא יכולתי להתאפק, התקרבתי עם ראשי את כפות הרגליים, הרחתי אותן מקרוב... תוך שניה, לא יודע מה עבר עלי, נשקתי בעדינות על הרגל... היא לא הגיבה, כאילו לא קרה כלום, המשיכה להתפתל במקומה... לא יכולתי להפסיק, המשכתי לנשק, נשיקות רכות וקלות, הוצאתי את לשוני, והתחלתי ללקק לאט לאט, היא דחפה את ידה אל בין רגליה, והתחילה לשפשף בעדינות, אני מלקק את כפות רגליה, והיא משפשפת בין רגליה, הריח והטעם היו קצת מלוחים, אבל מושלמים... הייתי כל כך מגורה, התחלתי להכניס את הלשון שלי אל בין אצבעותיה, ... פתאום, נפסק רעש המים מהמקלחת, אשתי סיימה להתקלח... הסתכלנו אחד על השניה, לא ידענו מה לעשות...

niror76

New member
26 דקות... (פרק 3 ואחרון) ../images/Emo66.gif

הלב שלי דפק, הזין שלי עמד, יכולתי לגמור תוך דקה... היא התעשתה ראשונה לקחה את כפות רגליה מאזור פי, עברה למצב ישיבה, פתחה בזריזות את רוכסן מכנסי, הוציאה, די בקושי, את הזין הקשה שלי, העבירה ליקוק קל עם לשונה, והכניסה את כולו לתוך פיה... עיני נעצמו, הרגשתי סחרחורת קלה, נשענתי עם ידי על כתפה, היא התחילה למצוץ, ולמצוץ, זה היה כל כך רך, נעים, רטוב, עדין, ומלחיץ... אשתי עמדה לצאת ולא ידעתי מה לעשות, רציתי להוציא אותו מהפה שלה כי פחדתי שהיא תצא מהמקלחת, אבל לא יכולתי... עמדתי לגמור, ראיתי בזווית עיני שהיא מייבשת את כף רגלה הרטובה מליקוקי לשוני בשטיח ומכניסה אותה לתוף הסנדל... עיני נעצמו, זרם של שפיך יצא... ויצא, ויצא... זה היה שמימי... היא המשיכה והמשיכה למצוץ עד שלא נשארה טיפה והוציאה את הזין מהפה שלה, לאט לאט... בעדינות, הדלת של המקלחת נפתחה, אשתי שאלה: "מי נכנס עכשיו?" היא ענתה: "א נ י !"... ולחשה לעברי: "איתך נמשיך בהזדמנות אחרת..."

*g99

New member
ניר ניר ניר....

איזה מצב מלחיץ תארת לנו.. מצד אחת הלחץ ומצד שני העונג הזה.. חלומו של כל גבר,חלומה של כל אישה.. לגבי הבגידה,אני לא בעד.. אבל שמע,זה אחלה של סיפור,נשארתי עם טעם של עוד.. מתי ההמשך???

למעלה