26 במרץ 1995

kapoya

New member
../images/Emo16.gif

האובדן הכי גדול אי פעם לעולם ההיפ הופ,אם לא הוא לא דריי, קיוב, ואם לא הם לא היה כל האמנים של דריי כמו אמינם, סנופ ומשפחתו, ואם לא הוא לא היה בסוף DEATH ROW וטופאק עדיין היה רקוב באיזה כלא, הקיצר, שממה, בטח הייתם שומעים מטליקה עכשיו. כל הילדים פה לעולם לא יבינו את זה (סופרים ותומאש, כן אני יודע מה תהיה תגובתכם, אולי הוא היה הומו, אבל זה לא בושה גם מומי כזה).

דייב דנ

New member
הישר מקומפטון

דבר אחד נכון הם כתבו שם שהמוות של טופאק וביג טשטש את המוות של איזי, אולי זה בגלל שהוא הצליח במסגרת NWA וחברת התקליטים שלו והם היו ידועים יותר כראפרים.

אחד המתים הפחות מוערכים

הבנאדם עשה כל כך הרבה לגאנגסטא ראפ שאני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל. RIP

Pootie Tang

New member
בוא נגזים...

כן, הוא היה מצויין, אבל להגיד שהוא יותר טוב מאייס קיוב או מאמסי רן? זה כבר שטויות. האמת, הוא לא היה כ"כ גדול בNWA. לא שמעתי את האלבומי סולו שלו, כי הם לא עיניינו אותי מידי, אבל בNWA הוא היה הכי פחות טוב באלבום הראשון. אח"כ הצטרף דרה לראפרים, וגם דרה התעלה עליו בלא-מעט שירים. אז כן, הוא היה המנהיג של ההרכב הזה. וכן, בלעדיו כנראה שלא היינו רואים חלק מהאמנים שאנחנו רואים. וכן, הוא היה איש עסקים גדול. וכן, הוא בלה בלה בלה בלה. בשורה התחתונה, לא אמסי כזה גדול. ולמרות זאת, אני מסכים שהוא אבדה ענקית להיפ הופ. כי הוא היה אחת הדמויות היותר משמעותיות ובהחלט סוג של חלוץ בתחום שלו (היו שעשו את זה לפניו, אבל אף אחד לא עשה את זה כמו שהוא עשה את זה לפניו).

למעלה