...

Light woman

New member
ריי אתה לא יכול אתה אח שלה^^

הא הא הא^^ רגע.... אתה לא הולך להרביץ לקוג'יצ'ים נכון? נכון? ריי? ריי: *מתגנב עם את חפירה לקואיצ'י וקוג'י*

מיאו ^__^

*מחבקת את קוג'י וקואיצ'י* בואו נלך לשחק ב..משהו D: קוג'י:..*חיוך מרושע*..בואי נשחק ב... *פרצוף תמים*..במה? קוג'י:משהו מאוד מאוד כיפי... אני יודעת!!!DDD: בואו נשחק ב.."תפוס את הבישי"!!! קוג'י:לאאאאא!!!!!!>_< אז..ב"תפוס את הבישי ועשה לו קוקיות!!!!" קואיצ'י:לאאאאאא!!!!!!!!!*פרצוף מפוחד* טוב,טוב...אז במה נשחק? :( קוג'י:..ממ..ב"ללכת לישון כי אנחנו מאוד מאוד עייפים" בסדר ^_^ *מניחה את הראש על קוג'י וקואיצ'י ונרדמת* קוג'י:-_-'..נו טוב..

Ray girl

New member
חי חו חה

קואיצ'י: *מתקרב בשקט על 4, כמו חתול לקוג'י ושורט לו את הבנדנה!!!* מיאו!!!!!!!!! חתולה!!!!!!!!!!!

קוג'י:דיייייי!!!אני מנסה לישון פה!.

קוג'י:אררר!!>_< קואיצ'י:שקט..אתה מעיר את כולם..*חוזר לנמנם* כן..שקט..*חוזרת לישון* קוג'י:>_<!!אף-אחד לא מתייחס אליי ;_; *ממצמצת בעיניים*..אל תהיה עצוב..*מנחמת את קוג'י*..בוא..תירדם ^_^ קוג'י:ווף!*נרדם על הברכיים שלי* חמודי ^__^ *נרדמת ליד קואיצ'י*

Ray girl

New member
קואיצ'י: ... מיאו... זה לא עבד...

ריי: *משחק עם הסרט הורוד בזנב שלו (של ריי)* לה לה לה לה לה...

יוו..סרט ורוד D:

*עושה לקואיצ'י הישן קוקיות עם סרטים ורודים* ^_____^ חמודי DD: *מלבישה את קוג'י בשמלה ורודה ועושה לו צמות*..עוד יותר חמודי ^_______^ *חוזרת לישון*

Goggle Girl

New member
אני שחמה שהקוג'י שלי

הוא לא טרנסוסטייט o_O קוג'י: לא, אני פשוט סתם קשור לקיר עם קרעי עור עלי כן! 0.0

Ray girl

New member
XD נתת לי רעיוווווון

*תופסת את קואיצ'י וקושרת אותו בסרטים ורודים כמו בייגלה!!!!! XD* קואיצ'י: ... מיאו ... *מנסה להשתחרר*

XD

קואיצ'י:*מתעורר*..*הולך לשטוף פנים*.. קוג'י:*מפהק,וממצמץ בעיניים* ^-^ קואיצ'י:*צועק בבהלה*השיער שלייייייי!!!!!!!הוא..הוא..אסוף בקוקיות!!!! קוג'י:*מתפקע מצחוק* קואיצ'י:*מביט בקוג'י המום*0_0 *נשפך על הרצפה מרוב צחוק* קוג'י:מה מצחיק?>_< *מביט במראה*אהההההההה!!!!!!!!השיער שלי!!!!!!!!!הוא עם צמה!!!!!!ו..ו..אני לובש שמלה ורודה!!!!!!!>_< קואיצ'י:*עדיין מתגלגל על הרצפה מרוב צחוק* אתם אוהבים את המראה החדש שלכם? ^_^ קוג'י:לאאאא!!!>_< קואיצ'י:אני שונא את המראה החדש הזה >_____<

Ray girl

New member
חחחחחחח אני חולה עליו!

*קואיצ'י רדום, מכורבל כמו חתולי* *מתקרבת לקואיצ'י עם צבע גואש ורוד ומתחילה לקשקש עליו* חי חו חה

Goggle Girl

New member
*נועלת את הקוג'י וקואיצ'י שלי בכספת

אתם לא תגיעו אליהם! >_< קוג'י: הם... להצבע בורוד או שיכתבו עלי שהפכתי לפסיכופט אנטי-חברותי שאחיו בתרדמת ועוד מיני ירקות שהיא מתכננת לי... *מתחיל לתכנן בריחה מהכספת... אבל לא אליכן* קואיצ'י: *סתם יושב ומחכה שיגמר האויר בכספת*

Ray girl

New member
מה את רוצה מהם?

*פותחת את הכספת* את חושבת שיש מקום לקואיצ'י שלי, מאט, ריי, ריק וג'ואי במלונה של קוג'י או שאני צריכה לשים חלק בכלוב הציפורים שלי?

Goggle Girl

New member
זהו -_-

*לוקחת את קוג'י וקואיצ'י שלי, תעשו עם שלכן מה שאתן רוצות, כולנו מתיישבים בסלון ומשחקים בפלייסטיישן*

ורוד *______*

קוג'י:*מוריד את השמלה,ונשאר בבוקסרים* *_* קוג'י:היי,על מי את מסתכלת???!!..תעצמי עיניים!!!>_< לא רוצה \= קואיצ'י:*מוריד את הקוקיות*,זהו ^________^ קוג'י:אמרתי לך לעצום עיניים!!!>_______< לא רוצההההה!!!!!!!!!!!!!>_< קוג'י:*רודף אחריי* ווי!!!!!!תופסת!!!!!!!!!!!^___________^ קואיצ'י:*קולט שקוג'י לבוש רק בבוקסרים*..מממ...*מסמיק* קוג'י:לא גם אתה 0_0; קואיצ'י:*משפיל את הראש וממשיך להסמיק* *מביאה לקוג'י שמלה* קוג'י:לא!!!!!!!>___________________< *בורח לתוך הארון* אוף ;_;

Goggle Girl

New member
יש יותר מדי קוג'ים וקואיצ'ים בפורום

לא שזה רע! אני פשוט לא כל כך סגורה על זה שזה טוב o.o;

Ray girl

New member
נכון

קואיצ'י: *מוריד את חתיכת העור שמעל התחתונים* ... מיאו ....

למעלה