!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא Oaf
  • פורסם בתאריך

Oaf

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סרט חדש......See Jane Date..... עמוד הסרט בצרפתית.... עם תמונות...... ו.... תסתכלו על התמונה...... *מתעלף* הולי מארי קומבס..... וכריזמה קרפינטר... מככבות..... בסרט אחד.....

רגע!!../images/Emo121.gif

ראיתי באתר הזה את הפירוויו ווידאו, ונראה לי שזה רק בטלויזיה! הם אומרים בבלה בלה צ'אנל!!! אז נראה לי שזה רק לטלויזיה!

Kryptonite

New member
נכון... זה של אייביסי פמילי../images/Emo168.gif

יש לי את הטריילר לסרט, אבל לא רואים שם את הולי |שלמות|.
כאילו, רואים אותה. אבל לשניה בערך, והיא רק אומרת איזה משפט וחצי...

לא נכון!../images/Emo121.gif

בסוף הטריילר יש את השמות והתמונות של השחקנים, אז אומרים הולי מארי קומבס והיא מופיעה! והנראה לי שהאי גם יחסית דמות גדולה בסרט! היא משחקת את חברת הילדות מהתיכון של הג'יין הזאת, והן צריכות לעשות משו ביחד, אבל הן יריבות וכאלה.. לא יודעת..

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif

הסרט כבר מפורסם באתר של דה צ'ארמד וונס יותר מחודש

Charmed Gal

New member
זאת... כריזמה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

בפעם הראשונה שראיתי את התמונה, מזמן כבר, היא נראתה לי ממש דומה. אבל היא נראתה לי קצת... אממ... שמנה(?) כדי להיות כריזמה! אבל אתה אומר שזו היא!
הולי
וכריזמה בסרט אחד! רולז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיצא כבר!

Magical me

New member
*מבוהלת*../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

מה לעזאזל עבר על הפנים של כריזמה?!
למה אני שומעת את השיר של ירון וליה בלופים? למה אני ערה בשעות כאלה?!

לא רק הוא גם...

כמובן הולי מרי וכריזמה,זאתי מ"לחיות את החיים"(מי שרואה את זה בערוץ שלוש) ומי ששיחק את זה שניסה לרצוח את האחיות ב 2X09 ואחרי זה חזר לעוד פרק וכריזמה מאנגל ובאפי

למעלה