....

@יעל@

New member
....

תהיתי דבר אחד כשקראתי את הריב על הפופ / רוק שהלך כאן: אלה שאוהבים פופ , פופ דאנס רואים MTV מה רואים אוהבי הרוק והמטאל?? (אני? אראה כל ערוץ רק לא את השירים האינפנטילים של הזמרים האינפנטילים ב MTV) (הכוונה לפופ דאנס הקופצני הזה לא לשיר רוק יפה שהם מביאים פעם ב 100 שנה....

BlackShadow

New member
אממ...

לאוהבי הרוק יש את vh1 classic rock, יש את MTV2 אבל רובו הוא גם פופ... בקשר למטאל...יש תוכניות מטאל קטנות פה ושם אבל בעיקרון אין משהו גדול, זה לא משתלם להם לעשות ערוץ כזה כי הם לא ירוויחו מזה הרבה כסף... ומתי בדיוק ראית באם.טי.וי שיר רוק יפה?

@יעל@

New member
אמממ....

פעם בחודש נראה לי בחודש אוקטובר MTV עשו סופשבוע רוק, זתומרת שכל החודש בסופי שבוע הם הביאו שירי רוק ותוכניות על רוק, כעיקרון, אני חושבת שאם VH1 היה עושה את אותו הסופשבוע אז הוא היה מביא שירים יותר יפים (ואני גם מעדיפה את VH1 על פני MTV כי הם מביאים שירי רוק יפים - אין לי דיגיטל.) MTV לא מביא שירי רוק ותיקים קלאסים בלי שום סיבה אם זה שיר רוק אז זה להקות כמו אירוסמית ואופספרינג , בון גובי, וכאלה,,, מטאליקה וגאנס אנד רוזס לא ראיתי שמה.... (אולי פעם את NOVEMBER RAIN ואת NOTHING ELSE MATTER בגירסה האקוסטית שלו שמטאליקה עשו לפני שנתיים

Charlotte

New member
סליחה?

בון ג´ובי ואופספרינג זה רוק כמו שתום יורק הוא דוגמנית צמרת...

@יעל@

New member
???

אמממ... לא חשבתי שמישהו יגיד את זה.... מילא אופספרינג אבל בון ג´ובי? דווקא חשבתי שעליו לא תרדו.... (זה ברור שכל להקות הרוק האלה שקמו לאחרונה כמו בלינק ולינקינ פארק סתם מנסים להגיע לתהילה כמו כל להקות הרוק האגדיות.....)

Chot

New member
זה קצת דפוק להגיד שמשהו "לא רוק"

בעיקר כשזה כן

Sham 69

New member
OFFSPRING

אולי תפסיקו לזיין את השכל כי בתכלס OFFSPRING להקת פאנק רוק איכותית ואחת הלהקות פאנק רוק הכי אהובות עליי, אז מספיק להשמיץ .. אני מנחש ששמעת רק את החומר החדש שלהם .., שמעת פעם את החומר הישן שלהם? אם לא .. אז אין לך זכות להעביר עליהם כל דעה שהיא .. ואני שומע הרבה punk וללא ספק, OFFSPRING היא להקת פאנק רוק איכותית ומוכשרת .. וזה שבזמן האחרון הם התקלקלו .. זה לא אומר שהם חרא של להקה .. כל עוד יש להם את החומר הישן ..

OPERATi0N_iVY

New member
נכון מאוד...

אבל גם בזמן האחרון הם עושים מלא קאברים מצויינים של להקות כמו AFI, AGENT ORANGE, THE RAMONES ועוד...

Aeroguy

New member
אירוסמית זה הרוק הכי קלאסי שיש

אבל זו הגדולה שלהם, שלמרות שהם קיימים ומצליחים כבר 31 שנה, רואים אותם כלהקה עכשווית... (סתם הערה)

Charlotte

New member
MTV2

בעיקר... כמובן שיש ארצות מפותחות מאיתנו, ששם יש ערוצים כמו kerrang... אבל אלינו זה לא יגיע

@יעל@

New member
יש לי שאלה

לאיזה קטגוריה אפשר לשייך את הבלדות למינהם? (למשל השיר I WILL ALWAYS LOVE YOU של וויטני יוסטון, או השיר ETERNAL FLAME של הבאנגלס....) זה לדעתי לא פופ.... פופ אמור להיות קופצני ומעצבן כזה....

Charlotte

New member
נכון....

אבל בבריטניה זה גם ערוץ מוסיקה שיש בו מדי פעם גם מה לשמוע.

rshilkrot

New member
לא מסתכלים בטלוויזיה

אין מה לראות בטלוויזיה חוץ מתרבות ההמונים המחורבנת, פרסומות, אלימות ומדי פעם חדשות. הטלוויזיה היא הסרטן של הדור (הקודם). כיום היא סמל לקץ האנושות.

אני מסכים איתך

אני כבר לא רואה טלוויזיה, גם כי אין לי זמן ובעיקר כי לא משעמם לי עד כדי כך שאבזבז את הזמן בצפייה בבריטני מענטזת, ואם כבר אני חרמן אז אני אשים MUTE כדי שאוכל ליהנות מההצגה :) אבל מאחר ויש לי תעסוקות טובות יותר המוסיקה שאני שומע באה אם כבר מ-VH1 כשמדי פעם אני מדליק את הטלוויזיה, הרדיו - 100FM ו-88FM, והורדות מקאזה, וגם קצת ביצועים עצמיים על הגיטרה.

ב-100 יש כמובן את מנהרת הזמן

וגם כשאין אז יש שם שירים דווקא די סבירים והם שמים קלאסיקות הרבה יותר מגלגל"צ ושאר המיינסטרימים למיניהם, למרות שגם לרדיוס לא חסר...

למעלה