...........

EROTOMANIA

New member
...........

הממ.. אז מה קורה איתכם? איפה כולם, הא? הממ, אני וחבר שלי נפרדנו. ביום שלישי. אז ככה ביזבזתי את זמני על אמריקאי בלונדיני אידיוט, הא.. האמריקאים הצבועים האלה.. בחיי... מי מבין אותם.. ועכשיו יש לי שאלה, למבינים פה.. מה לעזאזל זה home coming או משהו כזה? מה הקטע סביב הדבר הזה? מתי זה? מה עושים?

kit k@t

New member
home coming

its a dance in the begining of the year. i guess u go there, and umm dance? kat

CrazyDiamond87

New member
קים!

שלום בובה homecoming זה משהו דפוק למדי.. זה כזה נשף שכזה בתחילת השנה (אוקטובר או נובמבר) ומתלבשים יפה (שמלות לבנות וחליפות לבנים), יש מוזיקה חרא.. רוקדים... בדרך כלל הולכים לאנשהו לארוחת ערב קודם ואחרי זה הולכים למסיבה או לאיזה מקום.. לא משהו מרתק מדי.

EROTOMANIA

New member
.........

הממ, אם אני לא טועה, יש איזה שבוע שלם סביב הדבר הזה.. כל יום זה משהו שונה.. הדבר היחיד שאני זוכרת זה hat day .. ואני דיי בטוחה שזה קשור לזה...

p i n g o

New member
נצל"ש../images/Emo32.gifCome Into Her World../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

פעם ילדה קטנה ומתוקה, היום אישה בוגרת ומלאת ביטחון עצמי וסקס אפיל. קיילי מינוג היא אחת מהתופעות הגדולות של המוזיקה בשני העשורים האחרונים. מאז החלה לראשונה לפזז לצלילי הלוקומושן, קיילי משגרת להיטים לחיינו בזה אחר זה ולא משאירה מקום לספקות - היא פה כדי להישאר! למעלה מחמש עשרה שנה בעסק, קיילי מספקת קליפים מרהיבים, הופעות עוצרות נשימה ושערוריות חדשות כל בוקר.. אז מה הפלא שכולם כל כך אוהבים אותה
So come on come on, do the Locomotion with us! בואו לפורום קיילי מינוג (566) ב
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום http://forums.tapuz.co.il/kylie

למעלה