.........

BiAAcH

New member
רק הרגע...

חזרתי הבייתה, אחרי יום מעייף מאוד, אז רק עכשיו ראיתי את ההודעה... לאישה שהייתה אמורה לעשות לי את הראיון היה איזה אירוע משפחתי והיום ב-11, כשכבר הייתי על האוטובוס הודיעו לי את זה, אז כמובן התבאסתי מאוד, אבל בכל מקרה, הגעתי לת"א וקניתי לי מצילות חדשות למערכת...

uriayon

New member
בגלל דברים כאלה לא רציתי להשקיע

כל כך בשביל לנהל את הפורום... אם זה היה לשלוח לה כמה אימיילים וכו'.. סבבה בכיף זה לא שלא חשוב לי הפורום... פשוט אם היו עושים לי כזה דבר.. הייתי מתפוצץ.ץץ וזה חלק כל הבירוקרטיה שלהם.. אתה לא תפגש איתה כל כך מהר... שמעתי סיפורים

BiAAcH

New member
שמע אחי....

גם אני שונא בירוקרטיה, אבל מה לעשות, היא קיימת כמעט בכל מקום. ואותי לא כל כך קל לעצבן, אז לא נפגשתי איתה אתמול, ביג דיל, אז טיפתי בעיניינים אחרים שהיו לי בת"א, אני לא לוקח כל דבר כל כך קריטי, אז את הראיון אני אעשה בזמן אחר. ואם אתה לא רצית להשקיע זו בעייה שלך, כנראה שהפורום לא כל כך חשוב לך, אבל לי הוא כן, פה פעם ראשונה שיש מעריצים אמיתיים של הסידרה, חוץ מהחברים שלי, והכרתי פה אחלה אנשים, אז כן, אני מוכן להשקיע בשביל הפורום הזה והאנשים שבו.

uriayon

New member
תשמע

הייתי חולק איתך על עניין המעריצים.. אבל אני לא רוצה להדליק אנשים,מבין... ותשמע זה יחסי מה זה "חשוב לי" מעניין אותי ואני רוצה שהפורום ימשיך להתקיים והקשרים יהיו פה יותר חמים.. לי נראה שאתה מוכן להקריב את החיים שלך בשביל הפורום... אם כל הכבוד לפורום...

למעלה