???

miki barrr

New member
???

רציתי לשאול אם בדרך כלל נהוג שהפונדקאית באה לברית/לבריתה...?

מירבי*

New member
אין נוהל אחד בעניין הזה

אני מכירה פונדקאיות שהיו במסיבת הברית/ה של התינוק שילדו ואני מכירה כאלה שלא. יש פונדקאיות שמעדיפות לא להגיע, תלוי מאוד מה מערכת היחסים בינן לבין הזוג, במקרה האישי שלנו הפונדקאית ואנחנו היינו במערכת יחסים מצויינת, קרובה, פתוחה ויחד עם זאת היא בחרה שלא להגיע..היא אמרה לי."זאת החגיגה שלך מירב, אני לא רוצה לגנוב לך את ההצגה". יש זוגות שחשים קצת מאויימים מהנוכחות של הפונדקאית במסיבה זהאת, היא הרי תחשף לכל המשפחה המורחבת והחברים ולא לכולם נוח עם זה. לסיכום..רוב הפונדקאיות לא הולכות למסיבת הברית/ת של התינוק שילדו, יש מקום לשקול את כל הדברים ואז להחליט. שיהיה מזל טוב, מתי צפויה הלידה.?

דעתי

לדעתי אפשר לוותר על זה זה יכול להיות לא נעים ואחרי כל התהליך הארוך הזה לא כדאי לחפש מצבים שיכולים לעורר בעיות. מה דעתכם?

למרות שעדין אינני נמצאת בשלב../images/Emo6.gif

הנוכחי דהיינו ברית הוא בריתה
אני מסכימה אם המחשבה האצילית של ס.ומשאירה להורים לחגוג באושר ביום חגם מבלי לתת לאנשים סיבות לריכולים וכדומה......
אז יאלה שנגיע לשלב זה.............
ד"ש לכולם ונשיקות לבנדה ובנדי שלי שהם הכי הכי בשבילי

מירבי*

New member
ציצוש יקרה שלי, בקרוב מאוד../images/Emo24.gif

זה עשוי להישמע כצרות של עשירים ובכל זאת זה יכול להעסיק מאוד את שני הצדדים כשמגיעים לרגע הגדול הזה...אני בהחלט חושבת שכל זוג וכל פונדקאית מגיעים להחלטה שלהם ממקום אחר..כל החלטה היא לגיטימית ובתנאי ששני הצדדים מסכימים עליה. מאחלת לך להיות ברגע הזה בקרוב.. מתי את קופצת אלי? אני מתגעגעת....

sigush3

New member
../images/Emo91.gifמצטרפת לדעתה של ציצנה היחידה

אני בהחלט מסכימה איתך,גם אני מאמינה ובטוחה שלא אלך לאירוע מסוג זה, אף על פי שהקשרים שלי עם הזוג מצוינים וטובים מאד,זאת שמחה פרטית וכל כך חיכו לה,אני לא רואה ומוצאת עינין שפונדקאיות יחגגו ביום מסוג זה(לכל המעונינת)אפשר ומקובל יותר אם כל כך רוצים ללכת לבקר באופן אישי בבית ,לא כל העולם צריך לדעת מי את! מקווה שמסר זה ישמש לכל פונדקאית חומר למחשבה-לא ללכת גם אם יזמינו אותך.

אין מנהג מוסכם../images/Emo4.gif

אבל זה תלוי בטיב היחסים שהיה בין הפונדקאית להורים וגם תלוי האם היתה פתיחות של ההורים כלפי המשפחה והקרובים בנושא הפונדקאות ועד כמה פתוחה הפונדקאית לפגוש משפחה קרובים וכו'. אנחנו הזמנו את הפונדקאית גם לברית שנערכה בחוג המשפחה בבית וגם לארוע שערכנו אח"כ ורוב האורחים ידעו מי היא והרבה רצו לפגוש אותה .אפילו הזמנו את המשפחה שלה.הרגשנו שצריך לתת לה את הכבוד המגיע לה והיא הביעה נכונות לבוא אז מאד שמחנו.

ואצלי זה לא היה כך בכלל...../images/Emo4.gif

למעשה במהלך ההריון מלבד כמה שיחות טלפון עם אמא של רונית כשהם היו בחו"ל שהייתי מאושפזת בבית החולים לא נפגשתי מעולם עם אף אחד מבני משפחתה, מלבד עם אחותה הקטנה שהייתה אצלה בזמן שהייתי מאופזת לכן ראיתי אותה. במהלך ההריון לדעתי הייתי מוסתרת הן מבחינת משפחתה והן מבחינת חבריה, אני יודעת ממה שהיא הייתה מספרת לי שהיא מדברת עלי עם כולם, אבל מעולם לא הזמינה אותי לביקור שמשפחתה הייתה, מעולם אפילו לא הייתי בביתה אם אני חושבת על זה, הייתי רק מחוץ לבית שהבאנו אותה הביתה, כך שכמו שלירון אומרת זה מאוד תלויי בטיב הקשר, אצלי הבית היה פתוח תמיד, אני לא הסתרתי אותה מהורי או מחברותיי נהפוכו תמיד התגאתי במה שאני עושה שבאיזה הורים נלפאים הם היו בעייני, אבל מהצד השני זה לא הורגש ככה אני הייתי כמו סוד אחד גדול. לכן כמו שאמרה לירון זה תלויי בסוג הקשר,אצלי רק בסוף שילדתי ראיתי את הוריה והורי הבעל וחלק מהאחים אם לא הייתה הלידה אני בספק אם הייתי רואה מישהו אי פעם, עצוב אבל כך זה היה אצלי.

miki barrr

New member
אני דווקא פגשתי את הפונדקאית

וכך גם המשפחה המורחבת מצד האם...והיה ממש נחמד...היתה לי גם קצת הרגששה של פספוס או קצת אכזבה שזו לא דודה שלי שנושאת ברחמה את העובר,כי לא יכלתי ללטף את הבטן של הפונדקאית...אבל יותר הרגשתי שמחה על שהרגע הגדול מתקרב... היא הולכת ללדת בחודש הקרוב..בעזרת השם...

מירבי*

New member
מיקי, ההריון הוא זמני

ברגע שהתינוק נולד המשמעות של ההריון ואיפה הוא התקיים מיטשטשת, אני יכולה להגיד לך את זה ממרחק הזמם שבו אני נמצאת, הילדה שלי היא ילדתי לכל דבר, לא בכל פעם שאני ניגשת אליה אני נזכרת שלא אני ילדתי אותה.. שיהיה מזל טוב אצלכם ושהכל יעבור בשלום, עדכני אותנו כשיגיע הרגע הגדול

mondani5

New member
הי בנות!

למרות היחסים המצויינים שלי עם הפונדי ,הייתי מעדיפה שלא תהיה נוכחת במסיבה,המסיבה היא נישה פרטית שלי עם החברים ומשפחה שלי,ולא הייתי מעוניינת שהפונדי תהיה במרכז העיניינים. לכן מירב הציעה לי הצעה מעולה לעשות לה מסיבת פרידה בבית שלי וכך עשיתי ורשמתי לה על קלף ,מילים חמות אשר תראו את כל התרחיש שהיה ביננו עד לידת שיר ורון ,קניתי לה ולחבר שלה מתנה. למרבית האירוניה היא זכתה לפרידה מכובדת ואני נאלצתי לבטל את המסיבה מאחר שחמתי נפטרה ודודתי היקרה לי מכל. אוהבת אירית

למעלה