)-:

רוני_(-:

New member
)-:

היי... אני הולכת עוד מעט לבית החולים, להגיד לסבתא שלי שלום...שאני אוהבת אותה... לא אכלתי כבר כמה ימים, אני פשוט לא יכולה... איך להתמודד עם זה? ד``א- מצטערת אם זה יופיע פעמיים פשוט לא ידעתי אם זה שולח... שלכם אוהבת, רוני

לא הופיע פעמיים..

הי חמודה.. איך אני יכולה לעודד את רוחך? אני כל כך מבינה את המצוקה שלך, כל כך קשה להפרד.. אבל אולי זה חשוב, שתוכלי שנים אחרי זה לחשוב שלפחות נפרדת.. זה מה שמחזיק אותי לפעמים שאני מתגעגעת לסבא שלי, היינו כל כך קרובים.. אבל לפחות הרגשתי שנפרדתי, למרות שהוא לא היה בהכרה.. לאחרים לא איפשרנו, כי הוא היה במצב רע והעדפתי שאחותי לא תראה אותו.. את צריכה להתחזק, כי ליפול שוב, כמו שקרה עם סבא שלך, זה רע מאד.. את צריכה לנסות למצוא משהו שיגרום לך לשמור על עצמך.. אולי, תחשבי, על סבתא שלך, שהיא לא היתה רוצה שיקרה לך כלום.. תחזיקי מעמד, תבכי, תוציאי.. תחזרי לכאן לקבל עידוד וחיזוק.. המון אהבה, וחיבוק גדול

רוני_(-:

New member
(-:

היי. הלכתי לבית החולים, וזה היה הדבר הכי קשה שעשית בחיים שלי... אני מודה לכולכן על התמיכה. מאיה, אני חושבת שאחרי שכל העניין הזה יעלם, אני אפנה לטיפול, אבל לא עכשיו. אוהבת תמיד, רוני

גאה בך - אמיצה שלי!

עשית את זה....אני מבינה שהיה נורא קשה, אבל עשית את זה. וזה מה שחשוב. ואני גאה בך על עוד דבר. על כך שאמרת שתפני לטיפול. אין לך מושג כמה שעשית אותי מאושרת. שולחת לך את כל הכוחות שאני רק יכולה וזה בינתיים - עד שתלמדי יחד עם המטפל למצוא את הדרך להגיע לכוחות הללו בעצמך. כי זו היא הדרך היא לא קלה בכלל ויש עליות וירידות ובשביל זה אנחנו פה - לימים הקשים יותר שיבואו. אבל זו היא הדרך הנכונה. היא ורק היא. אוהבת אותך מאיה

תרנגולת

New member
רוני מתוקה..

תשתדלי להחזיק מעמד, ותתני לאחרים לעזור לך לעבור את זה.. אני שמחה שאת מוכנה גם ללכת לטיפול- זה המון.. מתוקה- קחי חיבוק חם ואוהב מכאן.. שיעבור לך יום קל יחסית ותרגישי טוב.

רוני יקירה

מקווה כל כך שתעברי את היום הזה בשלום ובקלות יחסית.....עד כמה שאפשר. אני זוכרת שלי אפילו לא היה את האומץ להפרד מסבתא....ואני מצטערת על כך עד היום. אז הלכתי לקבר שלה ואמרתי לה את זה. ניראתי די דבילית - מדברת אל האבן (זה היה לפני קצת יותר מחודש...אולי אפילו פחות) אבל פרקתי כמה דברים כבדים מהלב. יקירה - במיוחד עכשיו, בימים קשים אלו, את צריכה לשמור על כוחותיך... ואת בטח יודעת למה אני מתכוונת. כתבת לי שאת לא צריכה עזרה - זו ההזדמנות שלך להוכיח את זה. מקווה שתעברי עת זה ותשארי חזקה. ואני יודעת שזה לא קל. אז אני מזמינה אותך לכתוב כל מה שבא לך פה....כי אני יודעת שכלפי חוץ לא תראי כלום. ואנחנו פה ככלי בשבילך. אני שולחת לך את כל הכוחות שרק אפשר בתקווה שתעזרי בנו כדי לקבל את התמיכה. שלך תמיד תמיד מאיה

למעלה