24 Unbelivable! 2 minutes ago i saw on 24 2 videos from the kaspers second ALBOM
T t o p s e c r e t New member 12/8/03 #1 24 Unbelivable! 2 minutes ago i saw on 24 2 videos from the kaspers second ALBOM
T t o p s e c r e t New member 12/8/03 #3 שלושתם ברצף, אחד אחרי השני מעניין מי מעריץ אותם ב24? ותסלחו לי על ההודעה באנגלית, כתבתי מהפלאפון
J JaWbreaker15 New member 13/8/03 #5 לא היה את ראדיו ג'ווווווווווווו לפי מה שהבנתי. לא נורא, אהובתי השונה וימות הקיץ יהיו שוב. ואגב- אם כבר קטע של הערצה ב24.... אתמול היה שיר של יובל בנאי, אח"כ מדברים עליך, אח"כ אין מקום אחר מערד 93' [!], אח"כ את איגי ולסיום את אורלי- אישתו של יובל. ^ | | | זאת הערצה. יעל
לא היה את ראדיו ג'ווווווווווווו לפי מה שהבנתי. לא נורא, אהובתי השונה וימות הקיץ יהיו שוב. ואגב- אם כבר קטע של הערצה ב24.... אתמול היה שיר של יובל בנאי, אח"כ מדברים עליך, אח"כ אין מקום אחר מערד 93' [!], אח"כ את איגי ולסיום את אורלי- אישתו של יובל. ^ | | | זאת הערצה. יעל
D DrKasperrrr New member 14/8/03 #6 היה היום ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif 3 קליפים של הדג נחש רצוף או אולי אפילו 4.. מי שרוצה ת'אלבום השני שירשום לי מסר;]
היה היום ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif 3 קליפים של הדג נחש רצוף או אולי אפילו 4.. מי שרוצה ת'אלבום השני שירשום לי מסר;]