24.7

הממ, לא יודעת אם תמיד.

זה לא היה בציניות P: בעיקרון, הם אמורים להיות בחינם - הטפסים עצמם, אבל כשאתה עושה אותם בחנות צילום או באופטיקה, עושקים אותך. איפה הוצאת ברמלה ? אני הוצאתי באופטיקה, ואמרו לי שזה מתחלק 20-20 לטופס ולבדיקה.

EcstaZ

New member
הוצאתי בחנות צילום

שנמצאת פחות או יותר ליד הקניון ברמלה [לא יודע אם זה אומר לך משהו
] חוץ מזה את ממש לא חייבת לעשות בדיקה אצלם עשיתי בדיקת עיניים אצל רופא העיניים של הקופת חולים, ובדיקה רגילה אצל רופא המשפחה וזה לא עלה לי שקל [חוץ מהמחיר הקבוע שמשלמים לקופת חולים כל רבעון]

לא ממש אומר לי משהו D:

ואני לא יודעת שלא הייתי חייבת לעשות אצלם את הבדיקה, זה פשוט היה נוח. לתפוס פה תורים בעיר...זה סיוט.

jenngirl

New member
נמנמ../images/Emo82.gif

יש לי בחילות,אין לי מושג איך אני אלך לעבודה ככה. יש לי משמרת מ-3,וזה אומר שאני צריכה לצאת מהבית בסביבות 1 וחצי[כי יש לי אוטובוס לשם פעם בשעה]. ואני חייבת להיות היום בעבודה כי אני בטוח אעבוד מעל 8 שעות וזה מלא כסף שאני צריכה שיכנס לי למשכורת של החודש הזה בשביל לונדון. יום טוב לכולם

jenngirl

New member
איזה פוסטמה אני../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

כתבתי את זה בתאריך הלא נכון. טוב,נעביר את זה לשם

shiran™

New member
עבדתי...

יא עוד מעט נגמר החודששששששששששששש תהיה משכורת שלמה פעם ראשונה בלי עין הרע!!!
אבל יותר מחצי מזה ילך לנהיגה (עצב מצד אחד, שמחה ענקית מצד שני).. רציתי ללכת לראשון עכשיו עם חברה, אני צריכה לקנות כמה דברים אבל היא לא יכולה. אוף עד שסיימתי לעבוד מוקדם.. למה יש לי רק חברה אחת שגרה קרוב?????????????????????????. בעע!

למעלה