24/25.04

Reutk

Active member
האמת שכתבתי את ההודעה אני לא התייחסתי לשני המשחקים הראשונים.

אז אני מסכימה כי אם מסתכלים על כל 5 המשחקים לברון היה יותר טוב, למרות שמבחינה הגנתית הוא היה מאוד רע .

rapgamer4ever

New member
הסיבה היא שהוא לא משחק כדורסל ברמה שלהם

אם אתה לא מתייחס לדוראנט בריא אז אין סיבה להעלות אותו בדיון בכלל. שים אותו בצד.
&nbsp
לברון לא נפצע ולכן אפשר להתייחס לזה. אם אתה לא מבדיל בין יכולות הסקורינג של קוואי לאלו של לברון באמת שאין לי מה לומר בנושא, אתה פשוט לא מדבר לעניין.

Cade Foster

New member
אין לי בעיה להתייחס לדוראנט בריא גם

הם שלושתם שחקנים מאוד שונים
&nbsp
לברון מנהל משחק יותר טוב משניהם ביחד
קוואי שומר יותר טוב משניהם ביחד
דוראנט קולע יותר טוב משניהם ביחד
&nbsp
אף אחד מהם לא חור באף צד של הפרקט ובאף אספקט של המשחק. קוואי משמעותית פחות מנוסה. דוראנט שומר משמעותית פחות טוב. אם נשקלל הכל ברור שלברון ראשון. תשמע אני לא אומר שקוואי עולה עליהם, מה שאני אומר זה שהפערים הרבה יותר קטנים ממה שהורגלנו אליהם עד העונה, זה הכל.

rapgamer4ever

New member
אתה פשוט מגזים, זה הכל

המשפט ש"אין הבדל בין יכולת הסקורינג" של קוואי ליכולת הסקורינג של דוראנט ולברון הוא פשוט הזוי, אין מילה אחרת.
&nbsp
המשוואה שעשית היא מעוותת, אם קוואי שומר הרבה יותר טוב מדוראנט ודוראנט קולע הרבה יותר טוב מקוואי הם אמורים בערך לקזז אחד את השני, לפחות לפי איך שאתה מציג את זה. עדיין איכשהו הם נפגשו לסדרת פלייאוף שנה שעברה, דוראנט קלע 26 נקודות למשחק וקוואי קלע 12.
כן כן, קוואי ניצח את הסדרה בדיוק כמו שהוא ניצח את לברון בסדרה שאחרי. זה לא אומר שהוא היה בכלל באזור של לברון או באזור של דוראנט.
&nbsp
מצטער אבל אתה מערבב את מה שאתה חושב שקוואי יהפוך אליו יום אחד למה שקוואי היום. נכון להיום לא מתקרב ליכולת הסקורינג של דוראנט או לברון ולא מתקרב ליכולת שלהם להוביל קבוצה. הוא השחקן הכי טוב בקבוצה אולי הכי טובה אבל הוא לא לברון ולא דוראנט. הוא לא טוב בכדורסל כמוהם וזה הכל.

Cade Foster

New member
יפה שאתה מסלף את מה שכתבתי

הוספתי שבזמן האחרון אין הבדל בין יכולות הסקורינג שלו ושל לברון, ואני עומד מאחורי זה. מה יהיה בעונה הבאה אני לא יודע, יכול להיות שקוואי לא באמת יעמוד במבחן הסופרסטאר ויחזור למספרים שלו מהעונה שעברה או מתחילת העונה. סימן השאלה הזה מבחינתי שווה 6-7 מקומות הבדל ביניהם. אבל כרגע? כשלנארד השתלט סופית על עמדת האלפא דוג בספרס? תשמע זה נראה מעולה בינתיים, והיכולת שלו בתקופה האחרונה היא לברונית, מינוס ניהול משחק ופלוס הגנה יותר טובה. מכאן זו רק שאלה של יציבות.

rapgamer4ever

New member
אני לא מסלף כלום

1. עכשיו הבהרת שכשאמרת "אין הבדל ביניהם" התכוונת לקוואי ולברון, סבבה. חשבתי שהתכוונת לקוואי, לברון ודוראנט.
עדיין זה משפט מופרך, אלא אם הכוונה ב"הזמן האחרון" היא "המשחק האחרון, בו קוואי שבר שיא קריירה וקלע 32 נקודות" ואז המשפט נכון בעצם.
&nbsp
קוואי מאז האולסטאר קולע 18 נקודות למשחק. אם זה לא עונה להגדרה של "הזמן האחרון" אני לא יודע מה כן. אם אתה לא רואה הבדל בין זה לבין מה שלברון עושה אז באמת שכבר אין לי מילים.
&nbsp
2. היכולת של קוואי היא לא לברונית, היא יכולת של סופרסטאר. קוואי עושה היכרות עם התואר הזה בפעם הראשונה. עברו הרבה סופרסטארים בליגה הזאת שלא התקרבו ליכולת של לברון, קוואי בינתיים עונה בדיוק על ההגדרה הזאת.
&nbsp
בתגובה שלך לשרקי כתבת יפה- לפני שנה אף אחד לא היה שייך לפלנטה של לברון ודוראנט. עכשיו קרי, הארדן ודיוויס מצטרפים לפלנטה (שעדיין- נשלטת ע"י לברון). קוואי נמצא דרג אחד מתחת.
אתה לא צריך להפריז עם השוואות ללברון ודוראנט כדי שאנשים ישימו לב שקוואי סופרסטאר, הוא עושה את זה בכוחות עצמו.
&nbsp

Cade Foster

New member
אבל אני כן רואה הבדל

אני פשוט לא חושב שהוא עצום כמו שאתם עושים ממנו. אין הבדל בסקורינג - את זה אמרתי על החודש-חודשיים האחרונים, וסייגתי מספיק פעמים שקוואי יצטרך להמשיך בגרף השיפור.

rapgamer4ever

New member
אני אצטט את המשפט שהתחיל את הדיון הזה, מילה במילה

"עכשיו תבוא ותגיד לי שלקוואי יש 2 שחקנים מעליו בהיררכיה של הSF והתשובה שלי לזה תפתיע אותך: אני חושב שהפער בינו לבינם הוא כבר קטן עד לא קיים".
&nbsp
או שאתה עומד מאחורי המשפט הזה או שלא. לפי התגובות האחרונות שלך אני מקבל את התחושה שלא, כך ששנינו יכולים להסכים שקוואי שחקן אדיר במגמת עלייה.
&nbsp
אם אתה כן עומד מאחורי הדברים אזכיר לך שבחודש-חודשיים האחרונים קוואי קולע 19 נקודות למשחק. לברון עומד על 25-30 נקודות למשחק מאז שהוא בן 19 עד היום, ברצף, בלי יוצאי דופן. קוואי קולע 19 למשחק במשך חודשיים וכבר אתה מבטל את ההבדלים בסקורינג? לא לעניין.

Cade Foster

New member
בהודעה ההיא התכוונתי לפער בכל האספקטים

לא רק בסקורינג. אחרי שאתה משקלל את הכל אתה רואה שלברון מוסר טוב יותר, מנהל משחק טוב יותר, ריבאונדר טוב יותר. קוואי שומר טוב יותר וחוטף טוב יותר. לגבי סקורינג - אתה לא יכול לתת לי רק כמות נקודות בלי להתחשב בדקות ואחוזים. אחרת אני מכניס את קובי לדיון הזה. קוואי החל מחודש מרץ - 19.5 נקודות, 54% מהשדה, 40% מהשלוש, 82% מהקו, 32 דקות. לברון: 23.5 נקודות ב48% מהשדה, 40% מהשלוש, 66% די מזעזעים מהקו לשחקן ברמתו בכמעט 36 דקות לערב. שורה תחתונה לברון עדיין שחקן טוב יותר, אבל נכון שפתאום ההבדלים המפלצתיים נראים קטנים יותר?

rapgamer4ever

New member
מצטער אחי

אתה לא תשכנע אותי (או כל קורא אחר פה, לדעתי) שקוואי ולברון סקוררים ברמה דומה. לא יקרה. לא מציאותי. אתה לוקח את החודשיים הכי טובים בקריירה של קוואי, משווה אותם לחודשיים מנומנמים וחסרי משמעות של לברון ועדיין קוואי מפסיד.
&nbsp
המספרים אפילו לא משנים, זו היכולת אחי. לקוואי יש כדרור כמו לברון? יכולת להגיע לטבעת כמו לברון? האם הוא מכווץ את ההגנה כמו לברון? קוואי רחוק שנות אור מלברון בתחומים האלה. האם קיים אספקט התקפי כלשהו שקוואי עדיף בו משמעותית על פני לברון? התשובה היא לא.
&nbsp
אם אתה ממש מתעקש אני אזכיר לך את החודשיים ההתקפיים הכי טובים של פול ג'ורג': 23.5 נקודות למשחק ב-47% מהשדה, 40% משלוש, 86% מהעונשין. אז מה- הוא כבר סקורר ברמה של מייקל ג'ורדן?
&nbsp

Cade Foster

New member
אז אפשר לסכם?

אם קוואי מתקבע על 21-8-4-3 עם האחוזים האלה וההגנה הזאת, יהיה לו קייס בעונה הקרובה להיות בפלנטה ההיא או לא?

rapgamer4ever

New member
לא יודע, תן לי לראות ולהחליט

כלומר- אני מניח שיהיה לו קייס, השאלה אם אני חושב שזה קייס מספיק טוב. לא הייתי מתקבע על ה-54% האלה מהשדה, זו סטייה סטטיסטית ואני לא מאמין שהוא יוכל להחזיק בהם לאורך עונה שלמה. יותר חשוב לי למשל לראות אותו מגיע לעונשין לפחות 5-6 פעמים במשחק.
מבטיח לך שאין לי דעה קדומה נגדו

&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה חושב שקוואי הוא מסוג השחקנים

שאפשר לבנות סביבו קבוצה?
הוא מסוגל להנהיג ולהביא קבוצה שתיבנה סביבו לגמר איזורי נניח?

Ori L88

New member
בהחלט כן.

גם אני חשבתי בהתחלה שקוואי לאנורד הוא רק "part of the system" אבל זה מתחיל להיות ברור שזה ממש לא זה.
והוא שחקן 2 way ענק. ובהחלט אפשר לבנות סביבו קבוצה לטעמי.
ואנחנו נראה את זה בעוד כמה שנים שגם אחרי שדאנקן טוני ומאנו יפרשו , הספרס יבנו סביב קוואי והם לא הולכים לשום מקום לדעתי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סבבה, אבל חובת ההוכחה לגמרי עליו

וכרגע להשוות אותו ללברון באיזשהי צורה, זה ממש לא רציני.
&nbsp
אני רק מזכיר, שרק לפני שנה וחצי אמרו את אותו הדבר על רונדו, לא שאני חושב שהוא וקוואי עשויים מאותו זן אבל עד שאני רואה את זה קורה, תרשה לי להיות סקפטי.
&nbsp

Cade Foster

New member
רונדו מעולם לא היה אפילו קרוב אליו בהגנה

וגם לא בקליעה.

חוץ מזה שרונדו די הרס לעצמו עם האופי המחורבן שלו וגם לפציעה יש חלק גדול בדעיכה שלו. בוא נקווה שקוואי לא יחווה פציעה בסדר גודל כזה ושהשתן לא יעלה לו לראש. במערכת כמו זו שהוא נמצא בה אין סיבה שזה יקרה, התרחיש היותר סביר הוא שהוא יהפוך להיות פרנצ'ייז פלייר לכל דבר ועניין.

rapgamer4ever

New member
גמר איזורי? תלוי באיזה איזור

זה יכול להישמע מצחיק אבל האמת שזה רציני לגמרי. הזכרנו פה את 7 השחקנים הטובים בליגה עפ"י דעה פופולרית (לברון-דוראנט-פול-קרי-הארדן-ווסטברוק-דיוויס), שים לב ש-6 מהם נמצאים במערב. אפילו הבאים בתור- גריפין, גאסול, אלדריג', קוואי... welcome to the west.

Cade Foster

New member
אני משוכנע שכן

לא ראינו ממנו עדיין כלום לדעתי. גם לא היה יותר מידי לראות, היו לפניו פארקר וטימי ברוטציה. בקרוב טימי יפרוש, קוואי יהיה הפרנצ'ייז פלייר ופארקר יהפוך לטימי החדש. הכל במערכת הזאת עובד בצורה מושלמת.

rapgamer4ever

New member
קוואי התקדם המון משנה שעברה לשנה

ואני משוכנע שבדירוג הקיץ הקרוב גם תראה שהוא מתקדם לתוך הטופ 10.

למעלה