24 לינואר

tapuzo

New member
SAY NO!! "יס" שוב מעלה מחירים ב7%!

השבוע הודיעה בצורה שערורייתית חברת "יס", אחת משתי חברות מונופוליסטיות, שהיא מעלה את המחירים הגבוהים ממילא, בצורה דרמטית, החל מהחודש הבא, ב-7%! מחיר דמי מנוי לחבילת הבסיס למשל, יעלו מ-175 ש"ח ל-185 ש"ח! הגיע הזמן שהציבור ינער את חברת "יס" ובזק ויאמר להן - עד כאן. say no. במשך שנתיים מרמות חברות הכבלים והלוויין את הציבור. מדובר בקרטל שבו שתי חברות מציעות אותן חבילות ואותם דמי מנוי. אין אפשרות לחבילות בסיסיות בכמה עשרות ש"ח, אין אפשרות לבחור ערוצים בודדים, אין אפשרות להתחבר לשלושת הערוצים הממלכתיים במחיר סמלי. זה הכל או כלום. מאות אלפי בתי אב בישראל לא יכולים אפילו להתחבר לחבילות בסיסיות שיעניקו צפייה ב3-5 ערוצים פשוט כי משרד התקשורת לא מסוגל לחייב את חברות הכבלים והלווין לתחרות אמיתית ביניהן. אם לא די בכך, הוא מאפשר לחברות אלו להציע שירותי תוכן נוספים כגון אינטרנט מהיר וטלפון קוי ולא דורש בתמורה הוזלה בדמי המנוי או כניסת מתחרה שלישי, כדי שתיווצר תחרות אמיתית. על רקע זה מעיזה בחוצפתה חברת "יס" להכריז על העלאה נוספת של דמי המנוי. בנוסף, מכריזה "יס" על תוספת ערוצי חינם למספר חודשים לחבילות הבסיס ודואגת לרוקן אותה מתוכן כשהיא מעבירה ערוצים אלו לחבילות היקרות ביותר. עד כאן. מעכשיו ועד לשינוי מוחלט של התעריפים וגמישות החבילות שמציעות "יס" ו"הוט", אנו פותחים בקמפיין שנקרא "say no". אנו קוראים לכל מנויי "יס" להקפיא לחודש או לבטל לחלוטין את המנוי ולכתוב למחלקת שירות הלקוחות של החברות ולמשרד התקשורת כי הציבור בישראל חדל להיות הפראייר שמשלם בכיסו את העדר התחרות בין חברות הכבלים והלווין. בפברואר מתנתקים מ"יס" - SAY NO! (מכתב זה נשלח לאלפי תיבות דוא"ל, אנא עיזרו להפיצו הלאה. ניתן להדפיסו ולשלוח בפקס למשרד התקשורת ומשרדי חברת "יס").

amir018

New member
נכון, התוכנית שודרה די מזמן

אך רציתי בכל זאת להגיד שאילנה דיין עשתה לי את השנה כשהלכה לראיין את אחת הזמרות הגדולות של ישראל - חוה אלברשטיין. המון תודה!

aladin13

New member
שלום לכולם-אנא קראו

שמי נטלי ולפני שבוע נלקחה ממני הכלבה להסגר. אני גרה בקיבוץ.... כנסעתי להביא אותה נדהמתי מהיחס שמקבלים הכלבים ומהתנהלות הדברים סביבי המועצה העבירה אותי להסגר וההסגר למועצה וכך הלאה..... כלובי הכלבים נשטפים הצינור כמו של מכבה-אש בזמן שהכלבים בתוך התאים שלהם....כשהגעתי להסגר והגיע הפקח עם הכלבה הגורה שלי שאותה דרך אגב אימצתי והיצלתי מהרדמה....הוא רצה שאני יחתום על טופס שהוא עשה את עבודתו כראוי....אני לא הסכמתי כי טענתי שהכלבה נגנבה מביתי (שניה אחרי שהוא הכניס אותה לרכב ניגשו אליו וביקשו ממנו להוריד את הכלבה כי היא שלנו והפקח לא הסכים כמעט דרס אותנו ונסע) אחרי שלא הסכמתי לחתום בהסגר הפקח רצה להמשיך את סיבוב "איסוף הכלבים שלו" כאשר הכלבים שאסף עד אז עדיין ברכב והוא לא הסכים להורידם ולהמשיך בטענה "שזה לא מפריע להם" להיות בכלוב בתוך אוטו נוסע....היו עוד הרבה דברים מסביב וסיפורים מרתיחים....היחס וההתנהגות פשוט מזוויעים והחיות שסובלות כל כך....והכל...הכל בשביל כסף..... רציתי לדעת איכן אני יכולה להגיש עיצה כי יחקרו את התנהלות המועצה, ההסגר והתנהגות הפקחים בעניין, וכל מי שקשור לעניין ומעביר אחריות....זה כל כך עצוב שיש מליון חיות שמורדים כי אין מי שידאג להם....אבל אנשים מחפשים לעשות כסף על דברים טובים שאחרים עושים כמו לאמץ כלב....דרך אגב עלות השחרור הינה 156 ש"ח ובנוסך קנס שישלח לבית הבעלים בעלות של 490 אני ממש המומה מכל הסיפור ומקווה שיום יבוא והדבר יחשף

nadavnus1

New member
שלום לכולם,

מה היה שם בית החולים בו טופל הילד אשר ניפצע במשחק הכדורגל.? תודה ויום נעים

../images/Emo42.gif איך קוראים לשיר של פיירוז

שהשמיעו אתמול בכתבה על הערק

Incubusit

New member
בקשר לתוכנית האחרונה!!!!!!!!

חבר'ה תספרו לי בקצרה על מה שהיה בתוכנית האחרונה של עובדה בבקשהההה, על הילדים האמריקאים בירושלים, אני פשוט מכירה כמה מהאמריקאים שגרים בישיבה בירושלים...זה נורא חשוב לי! מודה לכם מאוד!

nochit

New member
אמיר רנד

מעונין לצור קשר עם משפחתו של אמיר רנד אשמח ל email האם משהו/י יכל/ה לעזור?

למעלה